Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Nordic XC Trail Skiket

(24)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Olemme pahoillamme, mutta tämä tuotekuvaus on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi.
Näytä englanninkielinen tuotekuvaus

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (24)

Tosi hyvät! Raskasta on vaan...
Toni Suonsuu (Littoinen)
12.05.2015
Rating: 5!
Olen tosi tyytyväinen tähän tuotteseen. Polvivamma on alkanut häiritä juoksemiseni mutta tämä tuote toimii hienosti. Ja sopii melkein kaikkiin olosuhteisiin. Suosittelen tuotteen lämpimästi.
Tommy Nordberg (Maarianhamina)
21.12.2014
Rating: 5!
Toppen mycket bra motion går på grus mm är sipernöjd
Birgitta Öhlund-belec (Jönköping)
08.03.2015
Rating: 5!
De är sjukt mycket jobbigare att åka på än vanliga Inlines , men jag är supernöjd! Kommer bli riktigt bra träning. Bra att det går att flytta hjulskenan i sidled så det passar för mig! Svårt bara att få dem att gå rakt...
Josefin Åkerström (Sävedalen)
10.02.2015
Rating: 4!
Irriterad på att däcken inte fabriksmonterats så att de går rakt fram vid ren stakträning. Efter 2 egna justeringar svänger de fortfarande en aning vid stakning rakt fram. I övrigt helt nöjd.
Lars Vrennhage (Stockholm)
23.09.2014
Rating: 3!
Fungerar bra på asfaltsvägar och lite hårdare skogsbilvägar.
Niclas S. (Lima)
20.08.2014
Rating: 4!
Det är definitivt inte lika lätt som det ser ut. Men skam den som ger sig.(har kärringen sagt)
Bo Rune Flodberg (Gävle)
05.08.2014
Rating: 5!
Skon är jättebra, funkar som en alpinpjäxa, stabilt. Bromsen är mycket bättre än inlines-bromsen. Första intrycket var att det gick lite tungt, men efter ett par träningsrundor är åkkänslan bra, motsvarar ganska bra vanlig skate-åkning på skidor. Kanonbra träning för hela kroppen, en svag motbacke är bäst. Sänkte luftrycket fr. max något efter första rundan, går lite trögare men mjukare.
Asko Tiilikainen (Göteborg)
13.05.2014
Rating: 4!
Kanonbra skor men storleken är inte mycket o spela på! Dom sitter som gjutna på foten har ju annars strl46 men här beställde jag 47 o de var tur:D
daniel toolanen (Övertorneå)
07.05.2014
Rating: 4!
Jätte nöjd. Köpte dem för att kombinera med löpträning. Får med dessa träna hela kroppen på ett nytt och roligt sätt. Använder stavar till och detta gör träningen kanon. Då jag är nybörjare har jag märkt att jag måste kolla av underlaget där jag tänker åka. Hade tänkt att jag skulle åka mer "of road" men det får nog blir när jag är lite mer tränad. På grus gäller det att det är packat så att inte skridskon sjunker ner. Kan rekommendera detta jätte mycket! Snabb och bra leverans! :)
Marie Stübner (Lenhovda)
05.10.2013
Rating: 5!
Så himla kul. Ett av mina bästa inköp ! Som alternativ träning när man inte kan löpträna så är det här ett alldeles utmärkt att träna kondition på. Lätt att lära sig, och med stavar så får kroppen slita ordentligt, nyttigt med andra ord. Mycket snabb leverans. Det bästa är att dom funkar så bra på grusväg, och dålig asfalt.
Liselott Hennersson (Avesta)
15.08.2013
Rating: 5!
Vilken grej! Älskar egentligen att springa men på grund av ryggproblem började jag leta efter en annan träningsform. Köpte inlines och fastnade för dem men saknade träning av överkroppen. Hittade Nordic XC Trail hos Skate Pro och såg några klipp på Youtube som inspirerade. Ett av de bästa köpen jag gjort när det gäller träning. Nu har jag kört i drygt två veckor och det är hur kul som helst. Lite tyngre och långsammare än vanliga inlines men mycket, mycket stabilare och effektivare fitness-träning. Jag använder dem till och från jobbet. Det blir ca 25 km om dagen på både bra och dålig asfalt. Det enda negativa är att hjulen behöver pumpas ganska ofta för att hålla trycket. Bromsen är fantastisk, passformen likaså och de är verkligen en eye catcher :) Jag är mycket nöjd med köpet och glad att jag hittade en träningsform, som är skonsammare än löpning och som ger kroppen en genomkörare både morgon och kväll.
Tuomo Niemelä (Uppsala)
21.05.2013
Rating: 5!
Jättehäftiga att åka med och tuff bra träning! Är dock tyngre än vad jag trodde och det går inte lika snabbt som jag hoppats. (Men det beror kanske mer på mig än på skrillorna!)
Emelie Schmidt Wikborg (Uppsala)
24.09.2012
Rating: 5!
Kanon köp! Gick efter storleksguiden passar perfekt, jätteroliga att åka på, man får helt andra möjligheter att välja vart man vill åka, rekomenderas
Joachim Alsing (Östersund)
18.07.2012
Rating: 5!
Näytä kaikki 24 arvostelua
SkatePro