Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Näppärät kumistopparit, jotka voi kiinnittää skeittilaudan renkaisiin. Stoppareiden "neliömäinen" muoto pitää skeittilaudan paikallaan, kun harjoittelet flippejä ja muita temppuja. Tämä parantaa huomattavasti oppimistahtia, eikä aikasi kulu enää skeittilaudan perässä juoksemiseen.

SkaterTrainer on joustavampi kuin saatat arvella, joten älä epäröi vetää niitä kovasti asentaessasi niitä paikoilleen ensimmäisiä kertoja. Ne sopivat maksimissaan 54 mm skeittilaudan renkaisiin.

Huom: Kuvassa oleva skeittilauta ei sisälly mukaan.

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (13)

Helpottavat huomattavasti hyppyharjoittelua aloittelijalla! Kuitenkin varmista renkaan koko - johtuen tämän muotoilusta istuu se todella tiukasti renkaalla ja vaatii käsivoimia jotta sen saa renkaalle ja pois. Junioreille liian tiukat (suosittelen eri tyyppisiä trainereita)
Iiro Linko (Turku)
11.04.2018
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  SkaterTrainerien paikoilleenlaitto sekä irrotus voi tosiaan vaatia jonkin verran käsivoimia ensimmäisillä kerroilla, mutta ne ovat yllättävän joustavia ja sopivat jopa 54 mm renkaisiin :) / Eija
Mycket bra
Håkan Persson (Mora)
28.12.2015
Rating: 5!
Jättebra att träna tricks med! lite svåra att sätta på först men sen gick det bättre när man kom på hur man skulle göra.
A. Malmsten (Helsingborg)
04.07.2015
Rating: 5!
So useful for learners
Gabriel La Loggia (Dublin)
10.07.2018
Rating: 5!
Näytä kaikki 13 arvostelua
SkatePro