Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Savant 180 Longboard Trukki

(2)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Paris Truck Co: n kaverit ovat työskennelleet kovasti saadakseen valmiiksi Savant-trukin longboardeille. Uusi lähestymistapa trukin muodostaviin tärkeimpiin elementteihin.

Yksi tärkeimmistä muutoksista on ollut mennä täysin taottuun hangeriin, toisin kuin standardi, joka on valetut hangerit. Tämä antaa sinulle paljon voimakkaamman trukin, joka on myös erittäin tarkka sekä ohjauksessa että toleransseissa. Kääntöpiste on paljon pienempi ja kilpa-ajajien innoittama. Tämä sallii Parisin käyttää paksumpia pivot-cupin holkkeja, mikä puolestaan antaa paremman tärinänvaimennuksen ja pehmeämmän kyydin.

Toinen suuri muutos on patentoitu vangittu akselilukitusjärjestelmä. Se takaa suorat trukit, jotka pysyvät paljon kauemmin suorana kuin muut järjestelmät. Suunnittelua kingspinin ympärillä on parannettu huomattavasti, jotta poistettaisiin "huolimattomuus" liukumisen aikana ja myös ajamisesta tulisi vakaampaa suuremmilla nopeuksilla.

Ominaisuudet

Hangerin leveys:
180mm (7")
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri
Kpl per paketti:
1
Materiaali:
6000 Series alumiini
Paino:
473g
Asennuspultit:
Ei sisälly
Trukkikumi:
90A
Akselin leveys:
10"
Hangerin Kulma:
43°, 50°

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (2)

Unglaublich gut. Ich bin vorher die Paris V2 gefahren, auch schon sehr gut. In Kombination mit den weichen (orange) Nippels Bushings perfekt für smoothes Dance.
Harald Goertz (Schwentinental)
13.01.2020
Rating: 5!
excellent produit.
Eric ROLLAND (Bourgbarré)
03.01.2019
Rating: 5!
SkatePro