Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

R2002 Challenger Lasten Potkulauta

(52)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Laadukas potkulauta, jossa on isot ilmarenkaat ja laadukkaat jarrut. Soveltuu erinomaisesti välimatkojen taittoon sekä pienille retkille.

Rekisteröimällä uuden Puky-tuotteen valmistajan nettisivuilla viimeistään neljän viikon kuluttua ostopäivästä, aktivoit Pukyn 5 vuoden takuun. Takuu koskee runkoja, forkkeja sekä ohjaustankoja. Rekisteröidäksesi tuotteen sinun tarvitsee vain noudattaa rekisteröintisivulla olevia ohjeita. Rekisteröintisivu löytyy täältä.

  • City-Jet renkaat ja kaksinkertaiset kevytmetallivanteet
  • Edessä v-jarru, takana rumpujarru
  • Takateline joustavalla kiinnitysnarulla
  • Stepsafe -dekki
  • Soittokello ja heijastimet
  • Ohjaustankoa voi säätää 95 sentistä 103 senttiin (mitta maasta lähtien)

Suositellaan 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille / 135cm

Ominaisuudet

Dekin malli:
One-piece
Ajajan max. paino:
85 kg
Paino:
10600g
Kokoaminen:
Osittain koottu
Näytä kaikki

arvostelua   (52)

potkulauta sinänsä kaunis ja kevyt ja ihmettelen miksi sitä mainostetaan ainoastaan lasten käyttöön vaikka painorajoitukseen (100-120 kg) sopivat useimmat aikuiset. Laitteella voi hyvässä asennossa potkia ja jarrut ovat hyvät. Seisontatuki on mielestäni hieman hankala kun pitää kyykistyä huolellisesti laittamaan tai sitten en keksinyt miten sen saa seisovilteen jalalla laitettua. Takatelineelle voi laittaa pienen korin vaikkapa ostoksia tai eväsreppua varten. Meidän perin mäkiseen esikaupunkiympäristöön kaipaisin tähän sähkömoottoriavustusta ylämäkiä varten. Tuote lähetettiin tehtaanpakkauksessa, joka on ympäristöystävällistä ohutta pahvia. Se ei kuitenkaan kestänyt matkan rasituksia (olisikohan joulun alusaika vaikuttanut) niinpä pakkauksessa olleet irtoesineet eivät tulleet perille, mm. vaijerilukko en saanut.
Anna-Liisa Öfverberg (Helsinki)
03.01.2019
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Potkulaudan käyttäjän painorajoitus on 85kg ja tämän rajoissa tuotetta voi käyttää aikuinenkin :) On harmillista kuulla pakkauksen vaurioituneen kuljetuksessa! Tuotelaatikko ei kuitenkaan sisällä valmiiksi vaijerilukkoa tai muitakaan irtoesineitä. Sähköisiä potkulautoja meiltä löytyy joitakin malleja, tosin hieman erilaisella muotoilulla. On myös mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen moniin potkulaudan ominaisuuksiin :) /Tanja
Erinomainen hankinta ja käypä menopeli myös aikuiselle. Pieni kuljetustarakka on erinomainen esimerkiksi vesipullonkuljetukseen. Kokoaminen vaati jonkun verran työkaluja, joita ei ollu pakkauksessa mukana.
Satu K. (Tampere)
28.05.2018
Rating: 4!
Potkulaudat ovat laadullisesti hyviä, helpot koota ajokuntoon. Seisontatuki aiheutti pientä räminää ajaessa. Ongelma korjaantui pienellä teipin palasella seisontatuen jalkaan, kohtaan jossa seisontatuki nojaa takahaarukkaan ajoasennossa. Potkulaudan väritys ja muotoilu ovat tyylikkäät ja ajotuntuma erinomainen.
A. Erkki (Kotka)
09.11.2017
Rating: 5!
Jämäkkää, laadukasta tekoa oleva laite. Tuote oli toimitettaessa virheetön. Ohjaustanko ja jarruvaijerien päät kiinni ja baanalle. Nopea toimitus. Kaikki sujui erinomaisesti.
Kari S. (Parkano)
05.04.2017
Rating: 5!
On jopa alentavaa kutsua tätä laitetta "potkulaudaksi", sillä laitehan ylitti kaikki odotuksemme ja toimii, kuten sen tuleekin toimia. Kutsuisin sitä pikemminkin potkupyöräksi ja super -sellaiseksi! Ostin laitteen vaimolleni 70 -vuotis lahjaksi ja hän on ollut erittäin tyytyväinen ja iloinen lahjaansa.
jouko nikkinen (Kantvik)
27.10.2015
Rating: 5!
Kaikki toimii niinkuin pitääkin,olen aivan tyytyväinen tuotteeseen ja nopeaan toimitukseen.
erja luukkanen (lappi)
18.03.2015
Rating: 5!
Ihana. Ainoastaan käsijarrut eivät olleet kiristetty kunnolla paikalleen...
Pirjo pohjamies (Urjala)
03.11.2014
Rating: 4!
Очень довольна покупкой и сроком исполнения заказа! :)
Arina Stolyarova
02.07.2013
Rating: 5!
Hej! Jag är mycket nöjd med min Puky. Inte bara häftig att se på utan även att köra förlåt sparka sig fram på. Rullar fram på de flesta underlag och riktigt kul att använda i skateparken.
Göran Lilja (Ängelholm)
03.01.2019
Rating: 5!
En härlig tvåhjuling som var precis vad vi ville ha. Snabb, smidig, lätt osv. Jag kommer faktiskt att beställa en till så att min fru och jag kommer att ha varsin.
Magnus Magnusson (Flen)
22.05.2018
Rating: 5!
Toppenfin, kommer användas av min hemtjänstpersonal eftersom alla inte kan cykla. Blir ett bra hjälpmedel att lättare ta sig fram. De skrattade först när jag sa att jag beställt sparkcyklar till jobbet. Men de ändrade sig när de väl fick se dem och prova dem. Frågan blev då istället om vi kan beställa fler:). A-K.B (Göteborg)
Anna-Karin Brask (Gøteborg)
23.02.2017
Rating: 5!
Jättefin sparkcykel som uppskattas väldigt av vår 10-åriga son!
mari brost alemo (Malmö)
19.04.2016
Rating: 5!
Jättefin sparkcykel och gedigen kvalitet. Dottern blev jätteglad och åker med den varje dag till och från skolan.
Kristina Almqvist (ENEBYBERG)
23.06.2015
Rating: 5!
En verkligt trevlig sparkcykel. Bra kvalitet också
Bo Hagstedt (Lotorp)
14.10.2014
Rating: 5!
Näytä kaikki 52 arvostelua
SkatePro