Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Killer Pleitit

(2)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Roll-Line Killer-pleitit roller derby luistimiin ovat ehdoton valinta, jos haluat päivittää derby-pleittisi kevyeen sekä hyvin ohjattavaan setuppiin. Base on valmistettu erityisestä, kevyestä alumiinimetalliseoksesta ja trukit on valmistettu teräksestä. Koko design pohjautuu poikittaistukirakenteeseen, joka varmistaa erinomaisen rakenteellisen jäykkyyden, pitäen painon samalla minimissä.

Trukeissa on eri kulmat pienten mutta huomattavien parannusten tuomiseksi. Etuakselin suurempi kaltevuus sallii luistelijan aloittaa kääntymisen helpommin sekä vähemmällä paineella. Taka-akselin pienempi kaltevuus parantaa vakautta sekä auttaa keskittämään renkaat käännöksissä.

Killer pleiteissä on Roll-Linen omat, erinomaiset trukkikumit. Tässä kokoonpanossa trukkikumit ovat keskikovat.

Klik-actions säätöjärjestelmän ansiosta pleittien yhtenäisen kireyden varmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kiristä lukkomutteria, kunnes kuulet selkeän klik-äänen. Sen jälkeen yksinkertaisesti laske, kuinka monta klikkausta kuulet, kunnes trukit ovat haluamallasi tavalla - tasaisen lopputuloksen tee sama uudelleen toisen pleitin kanssa. Paremman kontrollin saamiseksi taaksepäin luistellessa on suositeltavaa kiristää takakingpinin lukkomutteria yksi klikkaus vähemmän, kuin etutrukkia.

Pleiteissä on Ambra Super Professional toe stopperit. Toe stopperi on valmistettu luonnonkumista ja se ei jätä jälkiä lattiaan. Sen lisäksi luonnonkumin käyttö varmistaa erinomaisen pidon nopeissa suunnan muutoksissa tai äkkinäisissä pysähdyksissä.

Tässä versiossa on 8 mm akselit ja se käyttää metristä kierrettä toe stopin kiinnityksessä.

Kaikki säätämistä varten tarvittavat työkalut tulevat mukana - siistissä työkalupussissa.

Yhteensopivat osat

Etsi yhteensopivia tuotteita Roll-Line Killer Pleitit:

Yhteensopivat osat
Näytä kaikki

arvostelua   (2)

Received my plates and wheels in record time considering they were shipped from overseas. Packaging and quality were great! Would highly recommend!
Jamie K. (Holts Summit)
08.10.2018
Rating: 5!
Amazing plates and can't beat this price with the hook and skate packages. As great as top of the line artistic plates for fast and quick transitions, turns, one footed three turns, spins, backward and forward skating. I have never skated on other derby plates though aside from a crappy stock nylon so have no comparison. But have skated on roll line dance and atlas figure plates and the killer is on par with the toll line dance. Lightweight and top of the line with easy click adjustment for tighter or looser adjustment. Roll line Plates tools also provided by roll line and Skatepro.
Sara E. O. H. (BALTIMORE)
14.10.2017
Rating: 5!
SkatePro