Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Topaz Roller Derby Luistimet

(2)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Nämä Chayan valmistama Topaz roller derby rullaluistimet tarjoavat hyvän ja edullisen alustan roller derbyn kokeilemiseen, ja jos innostut harrastuksesta voit päivittää luistinten pleitin, renkaat sekä muut osat tyyliisi sekä mieltymyksiisi sopiviksi.

Kenkä on profiililtaan matala ja tennarinomainen, ja sen päällyskerros on PolyuretaaniNano-nahkaa joka on sekä pehmeää että kulutusta kestävää. Sisäpuolen Poron/EVA -toppaus on superpehmeä joten voit nauttia luistelusta täydessä mukavuudessa. Lisätäkseen istuvuutta Chaya on varustanut kengän sekä sisäpohjan täysin lämpömuokkautuvaksi, joten se istuu jalkaasi kuin nakutettu. Kengän matala profiili optimoi liikkuvuuden.

Topaz-luistimista löytyy Chayan Zena-pleitti, joka on superkestävä sekä kevyt. Pleitti voidaan asentaa useimpiin Chayan kenkiin joista löytyy Dual Center Mounting-ominaisuus. Tämän ominaisuuden ansiosta voit myös säätää kengän kulman luistelutyyliisi sopivaksi. Power toe-systeemi tarjoaa lisävauhtia ja kontrollia, ja pitää lihaksesi valmiustilassa jolloin reagointikykysi on nopeampi, ja suunnanvaihto käy käden käänteessä.

Alumiinitrukkien kulma on 20º.

Leveiden ja pitävien Octo Edge-renkaiden kovuus on 92A.

Chaya Cherry Bomb toe-stopper tuo lisäkontrollia luistinten hallintaan. Keskipehmeät Jelly Interlock-trukkikumit tuovat sekä mukavuutta että hallittavuutta, ja Wicked ABEC7-laakerit tarjoavat vaivatonta vauhtia.

Ominaisuudet

Pleitin materiaali:
Alumiini

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (2)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (2 arviota)

SkatePro