Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

X-6 Combi Hiihtomonot

(17)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

Rossignol X-6 ovat combimonot perinteisen tyylin maastohiihtoon. Mutta jos haluat hiihtää myös luistelutyyliin, korkea varsi tarjoaa tarpeeksi kontrollia erinomaisten hiihtosessioiden saamiseksi.

Näissä Rossignolin Race Performance-sarjan monoissa on Thermo Adjustabale Fit, teknologia, jossa monot esilämpökäsitellyt. Näin monot automaattisesti mukautuvat jalkoihisi optimaalisen käyttömukavuuden, tarkkuuden sekä tuntuman saamiseksi.

Erinomaiset perinteisen monot aloittelijoista kehittyneille maastohiihtäjille, sekä rullahiihtäjille.

Ominaisuudet

Lisäominaisuudet:
Thermoadjustable liners
Yhteensopivat siteet:
NNN/NIS, Turnamic, Prolink

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (17)

Hyvät monot. Tulivat Joulusta riipumatta nopeasti. Kiitos
Timo Nevalainen (Joensuu)
15.01.2021
Rating: 5!
Tuote vastaa täysin tuoteselosteessa mainittua tuotekuvausta. Tilauksen tekeminen sujui ikäihmiseltäkin johdonmukaisesti ja helposti. Tilauksen vastaanottoilmoitus tuli viipymättä tilauksen tekemisen jälkeen ja toimitus tapahtui ilmoituksen mukaisesti aikataulussaan. Kiitos!
Touko Myllymäki (Kannus)
14.01.2020
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Upea kuulla, että kaikki on mennyt nappiin ja tuote vastannut odotuksia 😊 Toivotavasti monoille löytyy paljon käyttöä! / Henri 🎿
Sellaiset oli kuin kuvittelinkin spekseistä päätellen. Nopea toimitus. Miettikääs kuitenkin ihan ympäristösyistä saisko tuon pakattua pienempään laatikkoon. Mutta ei epäilytä tilata toista kertaa teiltä.
Juha Ollila (Espoo)
24.01.2019
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Ympäristöasiat ovat ilman muuta myös meille sydäntä lähellä, ja kiitämme sinua antamastrasi palautteesta pakkaukseen liittyen! On myöskin ilo kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteeseen ja toimitukseen :) /Tanja
Har bara provat den inomhus och så här långt är storleken bra/normal och sulan känns väldigt skön. Snabb leverans och bra pris!
Åsa Rönnerman (Göteborg)
21.10.2019
Rating: 4!
Warm in -20oC, love them.
Alex Bewley (Toronto)
25.01.2021
Rating: 5!
Great delivery.
Andre Kriening (Headingley)
25.01.2021
Rating: 5!
The Rossi boots are solid, very comfortable and have good support. I recommend them to the cross country enthusiasts out there.
Dan R. (Swift Current)
30.12.2020
Rating: 5!
Näytä kaikki 17 arvostelua
SkatePro