Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

F-16 Falcon Plus Plate

(1)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Pilotin alumiiniset Falcon Plus-platet ovat joitain markkinoiden kevyimmistä plateista. Se on Pilotin linjan huippumalli, ja se on täynnä makeita yksityiskohtia, jotka varmasti kiinnittävät tiimikavereidesi huomion Derby-liigassa.

Kingpinin kulma on 16º, mikä tekee Falcon Plusista eloisamman platen kuin esim. 10º kingpin-asennukset. Se on myös vakaampi kuin 45º asennus.

Trukkeja voidaan säätää pivot ballin ja base platesien välillä. Tämä tarkoittaa, että voit säätää kulmaa tällä alueella sopivaksi luistelutyyliin. Tämä yhdessä Bionic Medium-pehmeän pehmusteen kanssa tekee tästä kokoonpanosta erittäin reagoivan ja tarjoaa optimaalisen hallinnan.

Tämä platesetti sisältää Bionic Super Toe-stopperit, jotka ovat erittäin kestäviä. Lisäksi ne on esileikattu, joten kulma on täydellinen liukuihin kun breikataan ja ne eivät jätä jälkiä lattialle erityiskumin ansiosta.

Falcon Plus-setti on yhteensopiva Pilotin vanhempien plate-versioiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, ett voit heittää nämä uudet lätyt vanhempaan Falcon-kokoonpanoosi helposti ja suoriutua matkaan.

Ominaisuudet:

  • Suulakepuristettu ilma-alumiini 6061-T6
  • Vaivattomat micro-click-säädettävät trukit
  • Korkeat rebound-uretaaniholkit
  • Paino: 508 grammaa per complete plate (koko 5,75")

Sisältyy kokonaisuuteen:

  • Complete platesarja
  • Pultit, aluslevyt ja mutterit kengän asentamiseen
  • Työkalut
Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro