Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Winter 3Feet Sisäpohjalliset

(19)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

Sidas Winter 3Feet sisäpohjalliset on kylmyyden torjumiseksi varustettu päkiän kohdalta alumiinikalvolla. Nämä pohjalliset on tehty kaikentasoisille hiihtäjille ja lumilautailijoille, ja tuovat runsaasti iskusuojaa antaen samalla hyvän tuntuman varusteisiisi.

Valitse täydellisesti sopiva pohjallinen sen mukaan, onko jalkasi kaari matala, korkea vai jotain siltä väliltä.

Sidas keskittyy tarjoamaan onnelliset jalat muuten onnellisille ihmisille, ja he tahtovat meidän kaikkien elävän onnellisella planeetalla - tämän takia yritys käyttää tuotannossaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (19)

Hyvät pohjalliset
Pauli K. (Porvoo)
01.02.2021
Rating: 5!
Sopivat näppärästi vanhoihin Rossignol-monoihini koko 42, mäessä testaaminen siirtyy ensi talveen. Kaikkineen vaikuttivat tosi laadukkailta.
Kirsti H. (Tampere)
02.03.2020
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Hienoa kuulla että pohjalliset ovat vastanneet odotuksia, toivottavasti ensi talvena on hyvät säät laskemiseen!
/Pyry
Todella hyvät olen tyytyväinen
Kari Kristo (Vaasa)
30.12.2019
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Mahtava kuulla, että olet ollut tyytyväinen 😊 Toivottavasti kuulemme sinusta jatkossakin! / Henri
L-koko (27-28) tuntuu sopivan hyvin 27.5 Mondo-kokoiseen kenkään. Sopii hyvin jalkani muotoon ilman kenkää kokeillessa, mutta ainakin laskettelumonossa Low-malli oli parempi. Mid-malli sopinee siis paremmin leveään kenkään, kun kapeaan ja todella jäykkään jalkineeseen Low-malli voi olla parempi.
Lassi V. (Tampere)
31.10.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Pohjalliset kannattaa aina ensisijaisesti valita jalan tarpeiden mukaan. Mikäli pohjallisen istuvuus omiin kenkiin tai monoihin mietityttää, meihin voi ottaa yhteyttä osoitteessa email@skatepro.fi, jolloin voimme mitata esimerkiksi pohjallisen leveyttä ja muita mittoja. Näin sen kokoa voi verrata omien pohjallisten ja jalkineiden mittoihin :) /Tanja
Hankin nämä laskettelumonoihin, joiden omat pohjalliset olivat talvella melko viileät. L-koko (27-28cm) sopi hyvin 27.5-kokoiseen monoon. Tilasin sekä Low- että Mid-versiot sovitettavaksi, sillä mitoituksen suhteen olin epävarma. Oma jalkani on normaalisti enemmän Mid-pohjallisen esittelyn mukainen ja vapaasti pohjallisen päällä seisoen Mid tuntuikin mitoiltaan oikealta. MUTTA: Mid-pohjallinen olikin aavistuksen Low-pohjallista paksumpi kantaosastaan, joka sovittaessa vaikutti selvästi monon tuntumaan jalassa sekä laskuasentoon. Pariin otteeseen sovittaessa tuntuma ei muutunut, joten ainoa mahdollisuus olisi ollut hioa Mid-pohjallista kantaosasta sopivaan korkeuteen. Kokeilin tätä Low-mallia myös, ja tämä istui laskettelumonon sisälle oman jalkani muotoon paremmin, sillä mono jäykkänä ja kapeana jo puristaa hieman jalkaa ja pohjallista sivusuunnassa. Suosittelen harkitsemaan Low-mallia, jos oma jalkasi on Mid-profiilia, mutta jalkine on kapea ja jäykkä.
Lassi V. (Tampere)
31.10.2018
Rating: 4!
Känns riktigt bra.. får se hur dom känns efter ngn månad.
Peter H. (Enköping)
18.07.2019
Rating: 5!
I bought these for my inline skates but I dont like using them. They are very stiff and not so comfortable. I guess it's a matter of getting used to them.
K. Riehs (Coxhoe)
04.06.2021
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  Hey there Kornelia,

I am sorry these don't match your expectations. They do indeed take a little time to wear in, however they are also on the stiffer side as they are meant for ample impact protection :) If you change your mind, you are welcome to send it back within 365 days :)

All the best,
/Lily
Great product
Mark Witherspoon (Loxwood)
20.01.2020
Rating: 5!
Näytä kaikki 19 arvostelua
SkatePro