Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

By Segway Elite+

Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta

Kuvaus

Ninebot Segway Elite+ tekee kaupungilla liikkumisesta helppoa. Täydellä segway kokoonpanolla saat itsellesi henkilökohtaisen kuljetusrobotin, joka ei pelkästään vie sinua perille - vaan tekee sen tyylillä. Kiitos Ninebotin laajan kokemuksen saat tyylikkäästi muotoillun Segwayn, jossa yhdistyy teknologiset sekä turvallisuuteen liittyvät ominaisuudet, joita ei muista segwayistä löydy.

Ninebot Elite+ on ohjattavissa ohjaustangon avulla ja nopeutta on mahdollista lisätä nojaamalla eteen- ja taaksepäin. Voit yksinkertaisesti kallistaa ohjaustankoa haluaamasi suuntaan ja segway vie sinut sinne. Ohjaustangossa on näyttö, josta näet esimerkiksi nopeuden, etäisyyden, kuljetun matkan, akun varauksen sekä paljon muita tietoja.

Ninebot Elite+:n mukana tulee myös älypuhelinsovellus (Android ja IOS), jonka avulla voit hallita useita laitteen toimintoja, kuten valojen väriä, akun tilaa sekä kauko-ohjata Ninebot Elite+:aa. Kauko-ohjattavuus mahdollistaa Ninebot Elite+:n hallinnan ilman, että seisot sen päällä. Sen lisäksi se toimii myös hälyttimenä - lukitse segway sovelluksen avulla ja se alkaa hälyttää heti, kun joku yrittää liikuttaa laitetta.

Ninebot Elite+ on varustettu useilla turvallisuusominaisuuksilla, varkaudenesto-toiminnosta putoamissuojaukseen sekä elektroniseen valvontajärjestelmään - kaikki tämä jotta tuntisit olosi turvalliseksi ajaessasi segwayllä. Laitteessa on myös aloittelija-asetus, joka tekee segwayn käytön opettelusta todella helppoa.

Materiaalit on valittu niiden kevyen painon, rakenteellisen vahvuuden sekä kestävyyden perusteella. Käytettyjä materiaaleja ovat muun muassa magnesium, titanium, hiilikuitu sekä alumiini.

Ninebot Elite+ segwayn mukana tulee kaksi kaukosäädintä, puhdistusliinat muoviosille sekä näytölle, avainnauha ja ripustin esimerkiksi takille tai laukulle.

Ohjaustangon yläosassa olevan USB-portin ansiosta voit ladata puhelimesi samalla kun ajat.

Laitteessa on pieni seisontatuki, jonka ansiosta voit parkkeerata Ninebot Elite+ Segwayn mille tahansa tasaiselle pinnalle.

Ominaisuudet:

  • Moottori: 2 x 1350 wattia
  • Yhteensopiva Android- ja IOS-älypuhelimien kanssa
  • Akku: Litium 55V/620Wh
  • Max. Nopeus: 22.5km/h
  • Arvioitu maks. etäisyys: 38.6 km
  • Maksimikulma: 20°
  • Käyttäjän maksimipaino: 120 kg
  • Käyttäjän pituus: 150 cm - 190 cm
  • Arvioitu latausaika: 3 tuntia
  • Laturi: 120W
  • Paino: 23.6 kg
  • Pituus: 390mm x Leveys: 590mm x Korkeus :1300mm

Huomaa:

Säännöt elektronisten vapaa-ajan kuljetusvälineiden käyttämisestä julkisilla teillä ovat maakohtaisia. Kehotamme ottamaan tarkemmin selvää asiasta oman maasi viranomaisilta.

Ninebot Elite+ Segway on sähkökäyttöinen kulkuneuvo ja suosittelemme käyttämään sitä ainoastaan kuivissa olosuhteissa sekä välttämään hiekkaisia ja pölyisiä pintoja.

Ominaisuudet

Pistoketyyppi:
EU
Näytä kaikki

SkatePro