Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Segway MiniLite

(2)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta

Kuvaus

Segwaylta tulee MiniLITE-leijulauta. Se on Segwayn versio pienemmille ajajille, 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Siinä on melkoisesti samanlaisia toimintoja kuin MiniPRO:ssa, mutta riisutumpana versiona.

MiniLITE tekee leijulauta-ajelusta haskaa ja lapsille mahdollista. Sellaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten 200 mikrosäätöä sekunnissa, helppo ajajan tunnistus ja yhdistämismahdollisuus sovelluksen kanssa tekevät tästä Segwaysta puhdasta iloa pienemmille kyytiläisille. Nämä toiminnot saavat heidät liikkeelle nopeasti ja herättävät luottamusta opettelemaan liikkeitä nopeammin ja turvallisemmin.

Sitä ohjataan ensisijaisesti polviohjaustangolla, joka kaartuu lempeästi sisäreisien muotoon. Yksinkertaisesti, nojaamalla suuntaan, johon haluat mennä, MiniLITE reagoi ja vie sinut sinne. Tämä leijulauta on tarkoitettu ajajille, joiden paino on 10-80 kg.

Sovellus-liitännän avulla saat yhdistetyn valikoiman vaihtoehtoja, jotka ovat sekä hauskoja että informatiivisia. Käyttäjätilastoista ajajia-lähellä-toimintoon, sovellus auttaa sinua kehittämään sekä ajamistasi, että auttaa sinua laajentamaan toimintasädettäsi entistä älykkäämmän käytön kautta. Sovellus on saatavana sekä Androidiin, että IOS:ään, ja voit hallita monia erilaisia ominaisuuksia, kuten LED-valon väriä sekä tarkistaa akun tilan. Sovelluksella aktivoit myös laitteen hälytyksen, joka ilmoittaa, jos joku yrittää varastaa arvokkaan kulkuvälineesi

Materiaalit on valittu niiden keveyden, sekä rakenteellisen lujuuden ja kestävyyden perusteella. Materiaaleihin kuuluvat magnesium, titaani, hiilikuitu ja alumiini.

Tekniset tiedot:

  • Moottori: 2 x 350 W nimellistä
  • Yhteensopiva sekä Android- että IOS-älypuhelinten kanssa
  • Max. nopeus: 16 km/h
  • Arvioitu toimintasäde: 18 km
  • Suurin nousukulma: 15°
  • Suurin käyttäjän paino: 80 kg
  • Arvioitu latausaika: 3 tuntia
  • Paino: 12,5 kg
  • Mitat: P: 263 mm x L: 590 mm x K: 590 mm

Huomaa:

Säännöt elektronisten vapaa-ajan kuljetusvälineiden käyttämisestä julkisilla teillä ovat maakohtaisia. Kehotamme ottamaan tarkemmin selvää asiasta oman maasi viranomaisilta.

Koska miniLITE on sähköinen kulkuneuvo, suosittelemme käyttämään sitä vain kuivissa olosuhteissa, eikä hiekkaisilla tai pölyisillä pinnoilla.

Ominaisuudet

Pistoketyyppi:
EU
Näytä kaikki

arvostelua   (2)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (2 arviota)

SkatePro