Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
CCM

Ribcor 64K Senior Hokkarit

(3)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Ribcor-sarja on alusta alkaen tehty jääkiekkoilijoille jotka tahtovat varusteiltaan vain parasta, eivätkä nämä Ribcor 64K hokkarit poikkea tästä perinteestä. Nämä luistimet on varustettu vahvoilla liukuominaisuuksilla, ja CCM-kiekkotiimin laajan kokemuksen ansiosta nämä luistimet sopivat kaiken tasoisille pelaajille. Niiden avainominaisuus on kestävyyttä sekä eteenpäin joustoa tuova Ribcor-quarter.

Ribcor 64K -luistinten kaksiosainen iltti on valmistettu erittäin tiheästä huopamateriaalista, ja tuo loistavaa mukavuutta ja istuvuutta. Ulkopohja on injektoitua muovia, ja se on rei'itetty keveyden ja paremman ilmanvaihdon tuomiseksi.

Anatominen CCM-pohjallinen tarjoaa parasta mahdollista voimansiirtoa.

Ja SpeedBlade 4.0 -teräkotelon ansiosta saat vieläkin hienommin säädettyä voimansiirtoa. Tässä teräkotelossa on erittäin aggressiivinen ja tiukka kääntösäde.

Huom: CCM:stä saamamme kokemuksen perusteella olemme päättäneet ilmoittaa luistimien koot siten, että ne vastaavat todellista kengän kokoa. Eli kun valitset itsellesi uusia luistimia, yksinkertaisesti valitse luistimien koko normaalin kengän kokosi mukaan.

CCM käyttää omaa muuntotaulukkoaan, ja tuotepakkauksien kokomerkinnät ovat heidän omien "EU-kokojensa" mukaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että laatikossa mainittu koko ei todennäköisesti vastaa valitsemaasi kokoa, ja tästä johtuen suosittelemme kokeilemaan luistimia ennen kuin palautat ne takaisin meille.

Ominaisuudet

Sisäkengän ominaisuudet:
Hengittävä, Anatomisesti muotoiltu, Lace-bite suoja, Huopavuorattu iltti
Vaihdettava terä:
Kyllä
Kengän materiaali:
Komposiitti
Sisäkengän materiaali:
Mikrokuitu
Monon tyyppi:
Kova
Kiristys:
Nauhat
Quarter pack:
Tech mesh
Nilkkatuki:
V-Cut, Keskileikkaus
Ulkopohja:
Composite exhaust
Terän materiaali:
Ruostumaton teräs
Luistimen teroitus:
Esiteroitettu
Kärkipiikit:
Ei

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (3)

These Ice Hockey Boots are, perfect fit, very comfortable and light weight. They were delivered in a very short time with no issues. I also had them sharpened as additional and the edges were perfect when I took to the ice. I would definitely recommend this supplier to anyone interested in purchasing a high quality pair of Ice Hockey Boots.
caroline Jones (Solihull)
03.01.2019
Rating: 5!
Näytä kaikki 3 arvostelua
SkatePro