Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
CCM

Super Tacks AS1 Hokkarit

(1)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

CCM:n valmistamat Super Tacks AS1 jääkiekkoluistimet on tehty taidokkaille pelaajille, ja niistä löytyy runsaasti edistyksellistä teknologiaa.

Aloittaen ylhäältä alaspäin - patentoitu Mono Frame 360 on varustettu loistavalla anatomisella istuvuudella yksiosaisen designin ansiosta. Tämä tuo kaksiosaiseen versioon verrattuna parempaa kontaktia koko kenkään.

Kenkä on vahvaa ja jäykkää hiilikuitukomposiittia ja tarjoaa erinomaista voimansiirtoa joka liu'ulla. Tästä versiosta löytyvän pohjan kantapään aluetta on paranneltu jotta energiansiirto olisi entistäkin sulavampaa.

Jäykkä ja lämmön avulla muovautuva ydin on varustettu TotalDri-lainerilla. Lisäksi kengän pohjasta löytyvä ilmanvaihto pitää jalkasi lähestulkoon kuivina koko pelin ajan.

Super Tacks AS1 hokkarit on lisäksi varustettu Tritech Flex -iltillä, joka estää nauhojen hankauksen ja tuo monien pelaajien suosimaa eteenpäin flexiä. Iltti on topattu lisäsuojan sekä mukavuuden takaamiseksi.

Kestävä SB4.0 teräkotelo tarjoaa paremman hyökkäyskulman ja parempaa liukua. Black Speedblade -terä on varustettu hurjannäköisellä oksidipäällysteellä joka tuo pidempään kestäviä reunaominaisuuksia sekä suojaa korroosiota vastaan.

Vaikka näiden laadukkaiden luistimien quarter package -korkeutta on nostettu ja mukaan on lisätty teknologiaa, ovat luistimet silti hieman viimevuotista versiota kevyemmät.

Huom:

  • Black Speedblade -terää EI saa teroittaa kivihionnalla
  • Nämä lämmön avulla muovautuvat luistimet tarjoavat loistavaa istuvuutta

CCM:n kanssa omaamamme kokemukseen perustuen olemme varustaneet luistimet oikealla kengänkoolla. Kun siis valitset uusia luistimia, valitse niiden koko kengänkokosi mukaan.

CCM käyttää omaa kääntötaulukkoaan, ja tuotepaketin "EU-koko" on tämän valmistajan kokotaulukon mukainen. Luultavasti paketin mainitsema koko ei siis vastaa valitsemaasi kokoa, joten kehoitamme kokeilemaan luistimia jalkaan ennen niiden palauttamista.

Ominaisuudet

Sisäkengän ominaisuudet:
Built-in, Anatomisesti muotoiltu
Vaihdettava terä:
Kyllä
Kengän materiaali:
Komposiitti
Sisäkengän materiaali:
Mikrokuitu
Monon tyyppi:
Kova
Kiristys:
Nauhat
Paino:
768g
Nilkkatuki:
V-Cut, Keskileikkaus
Terän materiaali:
Ruostumaton teräs
Luistimen teroitus:
Ei vaadita
Kärkipiikit:
Ei

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro