×
Valikko

Race BMX Gripit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Gripin Pituus
Reunus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Kuinka valita ja kiinnittää Race BMX gripit

Käsigripit ovat tärkeät ja niiden avulla race BMX pyöräsi pysyy hallinnassa. Monet ajajat suosivat pehmeitä grippejä. Pehmeät bmx gripit lisäävät hieman iskunvaimennusta, suojaten ajajan käsiä massiivisilta iskuilta.

Toiset race BMX ajajat käyttävät lock-on BMX grippejä varmistaakseen,että gripit eivät pääse liikkumaan.

Meillä on laaja valikoima race bmx grippejä useissa eri väreissä, designeissä, pituuksissa ja muodoissa sellaisilta brändeiltä kuin Blunt, Cult, Eclat, Ethic, Fiend, Odi, Premium, Rocker, Root Industries ja Wethepeople.

Tästä kategoriasta löydät myös niin muoviset kuin metalliset tangon päätytulpat. Bar endien tarkoituksena on suojata sinua ohjaustangon teräviltä päiltä sekä pitää BMX gripit paikoillaan.

Kolme vinkkiä käsigrippien kiinnittämiseen

Oletko ikinä kamppaillut kiinnittäessäsi käsigrippejä paikoilleen? Tässä muutama vinkki, joita käytämme työpajallamme tehdäksemme grippien kiinnittämisestä helpompaa.

  • Ilmakompressori: Voit käyttää ilmakompressoria puhaltaaksesi ilmaa tangon ja grippien väliin, jolloin gripit liukuvat paikoilleen helposti
  • Nippuside: Aseta gripin sisällä noin neljä muovista nippusidettä. Ne tekevät gripin sisäpinnasta hieman vähemmän pitävän, helpottaen käsigrippien paikoilleen sujauttamista. Vedä nippusiteet ulos gripeistä, ja olet valmis.
  • Ikkunanpesuaine ja muut nopeasti haihtuvat nesteet: Suihkuttamalla nopeasti haihtuvaa nestettä ohjaustankoon juuri ennen grippien kiinnittämistä tekee tangosta liukkaamman, ja gripit sujahtavat paikoilleen vaivattomammin.
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot