×
Valikko

Race BMX Rattaat

  Filter
Tuotemerkit
Hampaiden lukumäärä
Hammaspyörän asennus

BMX rattaat: Antaa sinulle tarvitsemasi nopeuden

1-2-3-Hep. Lähtöportti aukeaa, ja ajajat kiihdyttävät päästäkseen johtoon. Hyvä aloitus on kaikki kaikessa race BMX-ajossa, sinun pitää kiihdyttää nopeasti ja tällöin race bmx ratas on suuressa roolissa.

BMX rattaat, joita race bmx ajajat suosivat, on usein valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten alumiinista tai hiilikuidusta painon alhaisena pitämiseksi, joka on asia johon kaikki race bmx ajajat kiinnittävät huomiota.

Hampaissa on nopeus

Race BMX pyörissä käytetyt rattaat ovat single speed-tyyppisiä. Tästä johtuen race bmx ajajat kiinnittävät paljon huomiota siihen, kuinka monta hammasta rattaassa on. Hampaiden lukumäärä määrittää sen, kuinka nopeasti pyörä kiihdyttää sekä kuinka paljon voimaa voit siirtää ajaessasi suurissa nopeuksissa. Tätä kutsutaan myös välitykseksi.

Voit laskea race bmx pyöräsi välityssuhteen rattaasta. Laske hammasrattaan hampaiden lukumäärä, ja jaa se vapaarattaan hampaiden lukumäärällä. Tämän helpon laskutoimituksen avulla saat selville välityssuhteen.

Jos haluat saada selville vaihteiston koon, kerro aiemmin saamasi luku bmx renkaan halkaisijalla.

Jos saamasi luku on 58 tai sitä korkeampi, pääset nopeampaa, mutta liikkeellelähtö on hitaampaa. Huippunopeuden saamisessa kestää tällöin kauemmin. Lähtöportin snap, ylämäkeen ajaminen yms. on vaikeampaa korkealla välityksellä. Toisaalta, matalampi koko 55 tai sitä alempi, johtaa parempaan aloitukseen, mutta matalampaan kokonaisnopeuteen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot