×
VALIKKO

Salibandyvarusteet

Hyvä tietää

Salibandymailat ja muut varusteet

Salibandy on hyvin suosittu peli, sillä sitä voi pelata melkein missä vain. Sisällä tai ulkona - sillä ei ole juuri väliä. Tarvitset vain jotakin, jota käyttää maalina, pallon sekä mailan. Voit ostaa kokonaisen sählysetin, johon kuuluu kuusi juniorimailaa ja kaksi palloa. Täydellinen kokoonpano, jolla pääsee alkuun koulun pihalla tai vaikka iltapäiväkerhossa.

Täältä löydät salibandyvarusteet niin aloittelijalle kuin ammattilaiselle. Salibandy tunnetaan myös nimellä sähly, ja se on sisätiloissa pelattava kontaktilaji, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta. Salibandyvarusteet koostuvat muovisesta pallosta, jossa on reikiä, salibandymailasta sekä joistakin suojavarusteista.

Löydä oikeat salibandyvarusteet niin ammattilaiselle kuin aloittelijalle

Mailan oikea pituus on lattiasta napaan asti. 96 cm on melko normaali aikuisille pelaajille, kun taas juniorimaila on noin 75 cm pitkä.

Huomioi, että mailan pituus ei sisällä lapaa. Lisää pituuteen noin 15 cm saadaksesi mailan kokonaiskorkeus. Valikoimassamme olevien mailojen flex vaihtelee välillä 23 - 32. Alhainen flex tekee mailasta jäykemmän ja se soveltuu paremmin isolle, vahvalle pelaajalle. Uudelleen, kannattaa myös kurkata kokonaisen sählysettimme, joka on tarkoitettu salibandykerhoille ja koulun liikuntatunneille. Löydä oikeat varusteet ja olet valmis pelaamaan!

Pelaajan pituus Maila
120-140 cm 70 cm
140-150 cm 80 cm
150-160 cm 87 cm
160-175 cm 92 cm
175-190 cm 96 cm
190-210 cm 100 cm