×
Valikko

Race BMX Ketjut

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Ketjun tyyppi

Kuinka valita oikeat race bmx pyörän ketjut

Ketju on melko oleellinen osa race bmx pyörää. Ketju on osa, joka vastaa voiman siirrosta eturattaasta takarattaaseen. On hyvin tärkeää saada hyvä aloitus ja päästä vauhtiin - yksi avaintekijöistä sille, voitatko vai häviätkö kilpailun.

Half-link vs. single speed - mitkä valita race bmx pyörään?

Kun haluat vaihtaa bmx pyöräsi ketjut, joudut yleensä harkitsemaan yhtä isoa kysymystä: Haluatko ostaa half-link ketjut, vai single speed pyörän ketjut.

Molemmilla ketjutyypeillä on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta voisi sanoa, että half-link bmx pyörän ketjut mahdollistavat ketjun pituuden hienomman säädön, kuin single speed ketjut.

Single speed-ketju toisaalta painaa yleensä vähemmän. Tämä onkin syy sille, miksi race bmx ajajat valitsevat usein single speed-ketjut. Race BMX ketju on vähemmän alttiina, kuin freestyle pyörän ketjut; tästä johtuen paino on paljon tärkeämpi asia, kuin kestävyys.

Mitä tulee race bmx ketjuihin, haluat pitää niiden jännitteen melko tiukkana, kun haluat kehittää ketjua hieman. Näin pienennät chain whipin riskiä, joka voisi johtaa esimerkiksi kaatumiseen.

Tästä kategoriasta löydät race bmx pyörän ketjut sellaisilta valmistajilta, kuin Shadow Interlock, Odyssey, BSD ja Cult.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot