VALIKKO
×

Lasten ja nuorten aluskerrastot

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Tyyppi

Aluskerrasto pitää nuoret liikkujat lämpimänä

Lasten lämpökerrasto, eli toisin sanoen lasten aluskerrasto, on tärkeä osa onnistunutta ja aktiivista ulkoilupäivää. Lämpimän aluskerraston tehtävänä on pitää liikkuja kuivana ja lämpimänä koko päivän ajan. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi silloin, kun lapsi leikkii pitkiä aikoja lumessa tai viihtyy koko päivän laskettelurinteessä.

Ihoa vasten

Aluskerrasto on se vaatekerta, joka tulee ihoa vasten. Sen tärkein tehtävä on pitää lapsesi kuivana ja lämpimänä talvisten aktiviteettien keskellä. Toisin kuin "vanhanaikaiset" lasten pitkät alusvaatteet, lämpökerrasto johtaa hien ja kosteuden pois iholta. Myös nykyaikaiset lasten lämpökerrastot koostuvat pitkistä kerrastohousuista ja pitkähihaisesta paidasta.

Pitkien kerrastohousujen ja pitkähihaisten paitojen lisäksi tästä kategoriasta löydät lapsille myös trikoot, kypärämyssyt ja kaulurit. Niin lasten aluskerrastot ja niiden osat, kuin muutkin lasten asusteet tässä kategoriassa, on valmistettu käyttäen kirkkaita värejä ja hauskoja kuoseja joita lapset rakastavat!

Nerokasta kerrospukeutumista

Kerroksittain pukeutuminen on koko jutun ydin, kun haluat viettää kokonaisen päivän rinteessä tai hiihtoladulla. Matkaan lähtiessä keli saattaa olla kylmä ja tuulinen, mutta muuttua myöhemmin kesken hiihdon tai laskettelun aurinkoiseksi ja lämpimäksi. Kerrospukeutuminen sallii sinun vähentää lapselta tarvittaessa yhden tai useamman kerroksen vaatetta, jolloin lapsi välttyy liialta lämpenemiseltä ja hikoilulta. Toisaalta, yhtälailla voit myös lisätä yhden vaatekerran lisää, jos sää kylmenee tai lapsi alkaa tuntemaan olonsa viluiseksi.

Toimii kaikenlaisessa ulkoilussa

Lasten aluskerrastot tulevat tarpeeseen myös muulloin, kuin ainoastaan harrastettaessa hiihtolajeja tai muuta talviurheilua. Laadukas lasten aluskerrasto on äärimmäisen tärkeä silloinkin, jos lapsesi haluaa viettää talvella paljon aikaa ulkona leikkien ja hauskaa pitäen.