×
Valikko

Mailateipit

Mailateipin kiinnitys

Mikäli haluat pidentää jääkiekkomailasi käyttöikää, suosittelemme ehdottomasti, että kierrät puumailan lavan ympärille mailateippiä. Mailateippi parantaa myös kiekon hallittavuutta, sekä mahdollistaa paremman kierteen saamisen kiekkoon. Voit valita haluatko teipata koko lavan, vai vain sen kohdan lavasta, jolla yleensä lauot kiekkoa - on puhtaasti makukysymys mihin kohtaan lapaa mailateippi halutaan laittaa.

Aloita kiinnitys lavan etuosasta kiertämällä mailateippi lavan ympäri, ja siirry teippiä rullatessa kohti lavan varren puoleista päätä niin, että haluamasi alue peittyy teipin alle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi voit vielä lisätä teipin levittämisen jälkeen sen päälle vahaa. Vaha ei kuitenkaan ole välttämätön, ja se voi olla melkein mitä tahansa aina suksivahasta surf-vahaan tai vanhaan kynttilävahaan.

Lautasliinasta jääkiekkomailan nupiksi

Osa pelaajista haluaa kiertää mailateippiä myös mailan varren yläosaan, jolloin se tarjoaa tukevan pidon ja otteen mailasta, sekä paremman tuntuman koko mailaan.

Useat jääkiekkomailat myydään ilman varren päässä olevaa nuppia. Monet pelaajat kuitenkin haluavat tämän nupin, koska se helpottaa heitä löytämään yläkädelle nopeasti oikean tarttumakohdan. Samalla kun kierrät mailateippiä varren ympärille, voit itse muokata pienestä lautasliinasta nupin mailan päähän, ja teipata sen hyvin tiukasti osana vartta. Lopputulos on toimiva! Kun teippaustaitosi kehittyvät edelleen, voit myös alkaa luomaan teipistä mailan kädensijaan erilaisia kuvioita. Näin saat lisättyä pitoa vielä entisestään.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot