×
Valikko

Lasten Longboardit

Hyvä tietää

Lasten longboardit ovat hauska tapa aloittaa skeittaaminen

Jos lapsesi haluaa aloittaa skeittaamisen, hyvä tapa päästä alkuun on kokeilla longboardia. Kuten nimestä voi päätellä, longboardit ovat pidempiä kuin perinteiset skeittilaudat, ja niitä on useita eri tyylejä ja malleja. Temppujen ja stunttien hallitsemisen sijaan, pitkä muotoilu tekee niistä todella vakaita kaduilla kruisailuun. Tästä syystä ne ovat miellyttävä ja turvallinen tapa aloittaa skeittaaminen sekä hauska tapa harjoitella ja parantaa tasapainotaitoja.

Monet vanhemmat haluavat tietää, minkä ikäisenä heidän lapsensa voi aloittaa longboardauksen. Tosiasia on, että tiettyä ikää ei ole, vaikka useimmat ovat yli 5-vuotiaita aloittaessaan. Muista tietysti, että nuoremmat ajajat tarvitsevat valvontaa.

Kun etsit lasten longboardeja, saatat nähdä myös termejä mini longboard, mini cruiser ja small longboard käytettävän. Nämä laudat on rakennettu kestämään myös aikuisten skeittaajien painoa, mutta niitä voivat käyttää myös lapset.

Minkä kokoinen longboard on paras lapsille?

Tärkein päätös longboardin koon suhteen on pituus - sen tulisi olla noin 81-101 cm pitkä, lapsen koosta riippuen. Mitä pidempi lapsi, sitä pidemmän tulisi longboardin dekin olla. Oikean kokoisen longboardin hankkiminen on tärkeää – väärän kokoista lautaa on vaikeampi hallita ja se vie hauskuuden pois. Yleensä teini-ikäiset pärjäävät normaalikokoisten Longboardien kanssa.

Muista, että kaatuminen on osa oppimisprosessia, joten on tärkeää, että lapsesi käyttää oikeanlaisia Skeitti- ja Longboard Suojavarusteita.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot