VALIKKO
×

Ulkolelut

  Filter
Tuotemerkit

Ulkolelut kaikille

Täältä löydät ulkolelut kaikenikäisille, ja ne sopivat hauskanpitoon ulkona sekä sisätiloissa, kuten kuntosalilla. Löydät valikoimastamme muun muassa kestävät frisbeet, slackline tarvikkeet sekä bumerangit.

Valkoimassamme olevat bumerangit sekä frisbeet ovat hyvin suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Ne ovat korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä kaikentasoisille käyttäjille. Lelut ovat saatavissa värikkäissä ja viileissä kuoseissa ja ovat tehty mukavista materiaaleista, joten ne on turvallista napata kiinni. Voit myös heittää lelut kauas ja saavutta kovan nopeuden, mikä tekee niiden käyttämisestä hauskaa isoilla ulkoilualueilla.

Diabolo

Diabolo on hauska jonglöörauslelu kaikenikäisille. Se on yksinkertainen lelu, ja useimmiten valmistettu kumista metallisella ytimellä, sisältäen nylon narun sekä kaksi puista keppiä. Diabololla voit tehdä erilaisia ​​temppuja, sekä yksin että yhdessä ystävien kanssa. Diabolo on peräisin kiinalaisesta jojosta, mutta se on suunniteltu eri materiaaleista ja on saatavilla eri kokoina.

Miten käytän Diabolo?

Yksinkertaisin Diabolo-temppu on pyörittää lelua narun päällä. Sen jälkeen voit harjoitella Diabolon heittämistä ilmaan ja napata se uudelleen narulle. Diabololla on mahdollista useita temppuja, niin narun, keppien kuin myös kehon liikkeiden avulla. Sen lisäksi useat diabolot voivat pyöriä yhdellä narulla samanaikaisesti.

Jojo

Jojo on yksinkertainen ja hauska lelu, joka on ollut suosittu useiden sukupolvien ajan. Jojo koostuu kahdesta levystä, joiden välissä on pitkä naru.

Miten käytän jojoa?

Sinun tarvitsee vain pyöräyttää narunpää keskisormen ympärille ja heittää jojo yhdellä tasaisella liikkeellä, jolloin saat jojon pyörimään. Jos siirryt temppuilussa seuraavalle tasolle, temput tehdään useimmiten kädellä tehtävällä nykäisyllä, jota seuraa tempun vaatima liike. Temppuja voidaan tehdä sekä narulla että silmukalla.