VALIKKO
×

Ulkolelut

Ulkolelut jokaiselle

Täältä löydät monenlaiset ulkolelut ja rantalelut kaikenikäisille. Ne sopivat mainiosti niin hauskanpitoon ulkona, kuin myös sisällä ja kuntosalillakin suoritettaviin aktiviteetteihin. Löydät valikoimasta kestävät frisbeet, Diabolot ja bumerangit.

Valikoimassamme olevat bumerangit ja frisbeet ovat erittäin suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Ne ovat korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä kaikentasoisille käyttäjille, ja ovat saatavissa värikkäissä ja viileissä kuoseissa. Nämä ulkolelut on tehty miellyttävän tuntuisista materiaaleista, joten ne ovat myös näppäriä ja turvallisia napata kiinni ilmasta. Frisbeen ja bumerangin voi heittää kauas ja saavuttaa esineelle näin ollen kovan nopeuden, ja tämä tekeekin niiden käyttämisestä erityisen hauskaa laajoilla ja avarilla ulkoilualueilla.

Diabolo - mainio aktiviteetti puistoon!

Diabolo on hauska jonglöörauslelu kaikenikäisille, ja sopii täydellisesti ranta- tai puistoleluksi. Se on varsin yksinkertainen lelu, ja useimmiten valmistettu kumista metallisella ytimellä, sisältäen nylon narun sekä kaksi puista keppiä. Diabololla voit tehdä erilaisia ​​temppuja, sekä yksin että yhdessä ystäviesi kanssa. Diabolo on saanut alkunsa kiinalaisesta jojosta, mutta se on suunniteltu eri materiaaleista ja on saatavilla eri kokoisina.

Miten käytän Diaboloa?

Yksinkertaisin Diabolo-temppu on pyörittää lelua narun päällä. Tämän onnistuessa voit harjoitella Diabolon heittämistä ilmaan ja napata se uudelleen narulle. Diabololla on mahdollista suorittaa useita temppuja niin narun, keppien kuin myös kehon liikkeiden avulla. Sen lisäksi useita diaboloja voi pyörittää yhdellä narulla samanaikaisesti!

Jojo

Jojo on yksinkertainen ja hauska lelu, joka on ollut suosittu useiden sukupolvien ajan. Jojo koostuu kahdesta pyöreästä levystä, joiden välistä lähtee pitkä naru.

Miten käytän jojoa?

Sinun tarvitsee vain kiinnittää jojossa olevan narun pää keskisormen ympärille ja heittää jojo yhdellä tasaisella liikkeellä, jolloin saat jojon pyörimään. Jos siirryt temppuilussa seuraavalle tasolle, temput tehdään useimmiten kädellä tehtävällä nykäisyllä, jota seuraa tempun vaatima liike. Temppuja voidaan tehdä sekä narulla että silmukalla.