×
Valikko

Snowboard Clothing & Winter Apparel

Mitä lumilautailuvaatteita tarvitset?

Kun olet ulkona rinteessä, on tärkeää pukea päälle oikeat lumilautailuvaatteet, ja yksi kysymys, jonka kuulemme usein, on: mitä pukea päälle rinteeseen?

Meillä on kaikkea talvitakeista lumilautailutakkeihin, hiihtohousuista alushousuihin ja kaulureihin, hanskoihin, hattuihin sekä sukkiin. Piditpä laskettelusta, maastohiihdosta, freestyle-laskusta tai lumilautailusta, meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset pitääksesi itsesi lämpimänä.

Lasketteluvaatteet kattavat monta toimintoa; niiden täytyy pitää sinut lämpimänä ja kuivana, sekä sallia kehosi hengittää ja tuntua päällä mukavilta. Viimeiseksi, mutta ei vähäisimmäksi, niiden tulee olla mahdollisimman kevyitä.

Tyypillinen lumilautailuvaatesetti sisältää:

  • Laskettelualusvaatteet
  • Sukat
  • Polyesteri - tai fleece-välikerros
  • Lautailutakki
  • Lasketteluhousut
  • Hanskat
  • Hattu

Saatat myös haluta aurinkolasit, laskettelulasit sekä kaulurin yms. Joten se, mitä pukea päälle rinteeseen voi olla haastava kysymys. Alapuolelta löydät lyhyen yleiskatsauksen eri kerroksista, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä - koko päivän.

Kerrospukeutuminen pitää olosi mukavana

Kerrospukeutuminen on tarpeen, kun kyse on lumilautailuvaatteista. Se varmistaa, että olosi pysyy mukavana, kuivana ja lämpimänä kun olet kylmällä säällä rinteessä lempiharrastuksesi parissa.

Aluskerros: On kerros lasketteluvaatteita, joita käytät iholla ja niiden tehtävänä on pitää sinut lämpimänä ja kuivana. Aluskerros koostuu laskettelualusvaatteista ja niiden tulisi olla valmistettuja materiaaleista, jotka kuljettavat hien pois iholta, jotta pysyisit koko päivän kuivana. Suosittelemme valitsemaan alusvaatteet, jotka on valmistettu joko synteettisestä kankaasta, merinovillasta tai silkistä.

Välikerros: Tämän kerroksen tarkoituksena ei ole vain pitää sinua lämpimänä, vaan myös säädellä lämpötilaa. Pidä mielessäsi, että sää voi vaihdella rinteessä ollessasi, ja sää voi olla huono ja kylmä, tai aurinkoinen ja mukava. Suosittelemme keskikerroksessa polyesteriä tai fleeceä.

Kuorikerros: Koostuu lumilautailutakista/soft shell-takista ja housuista. Niiden päätarkoituksena on toimia kuorena, ja pitää sinut lämpimänä sekä kuivana. Hyvä kuorikerros on sekä veden- että tuulenpitävä, mutta samalla sallii kosteuden haihtumisen kankaan läpi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot