×
Valikko

Lumilautailu- & Talvivaatteet

Mitä lumilautailuvaatteita käyttää tänä talvena

Kun talvikausi alkaa, haluat varmistaa, että sinulla on parhaat lumilautailuvaatteet, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana sekä näyttävät hyvältä. Olosuhteet vuorilla voivat muuttua päivän aikana paljonkin, joten lumilautailijoiden on varauduttava kaikenlaisiin sääolosuhteisiin. Parhaat lumilautailuvaatteet ovat hengittäviä ja istuvia, mutta lumilautakerrastosta riippuen niiden tulee palvella tiettyä tarkoitusta.

Kuinka monta kerrastoa sinun tulisi käyttää lumilautaillessa?

Käyttämäsi vaatekerraston määrä voi riippua ulkolämpötilasta ja siitä, kuinka lämpimänä haluat pysyä. Lumilautaillessa vakiona on käyttää pohjakerrastoa, jota seuraa välikerrasto tai fleece sekä vedenpitävä lumilauilutatakki.

Lumilautailumuoti on perinteisesti omaksunut erilaisen lähestymistavan lasketteluvaatteisiin verrattuna. Vaatetyylejä sekoitetaan nyt paljon aiempaa enemmän, mutta lumilautaillessa pukeutumistyyli on yleensä löysempi ja rennompi. Tämä on erinomaista liikkumavapuden ja mukavuuden kannalta ja antaa lisätilaa suojille, kuten lumilautailun suojahousuille. Tuotteet, kuten lappuhaalari-tyyliset housut, ovat erityisesti lumilautailijoiden suosimia.

Monet lumilautailuvaatteista sopivat sekä miehille että naisille, mutta voit jakaa ne miesten, naisten ja lasten lumilautavaatteisiin, jos haluat rajata hakuasi.

Jos suunnittelet matkaa pian ja tarvitset laukkua lumilautailuvarusteidesi kuljettamiseen, tutustu Lumilautailulaukkujen valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot