VALIKKO
×

Lasten lumilautakengät

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Sisäkengän ominaisuudet
Kiinnitys

Lasten lumilautakenkien tulee olla mukavat

Valitessasi lasten lumilautakengät, on tärkeää että ne istuvat oikein jalassa. Jos lasten lumilautakengät ovat liian pienet, ne eivät tunnut hyviltä, ja johtavat kylmiin jalkoihin, ja jos ne ovat liian isot, käyttäjä menettää hallinnan lumilaudasta. Molemmat skenaariot ovat huonoja lapsen kokonaisvaltaisen lumilautailukokemuksen kannalta, ja pahimmassa tapauksessa lapsi saattaa menettää motivaation ja kiinnostuksen lumilautailuun. Yleisesti ottaen, on hyvin tärkeää että lapset ja nuoret lumilautailijat saatavat mahdollisimman monia onnistumisen kokemuksia lajin harrastuksen alkuvaiheessa. Jos näin on, lumilautailusta voi muodostua tärkeä osa elämää. Ja lasten lumilautakengät ovat isossa osassa.

Kaksi erilaista nauhasysteemiä lasten lumilautakenkiin

Perinteiset kengän nauhat ovat tuttuja tavallisista kengistä. Niiden solmimisessa kestää hieman kauemmin, mutta kun ne ovat kuluneet loppuun, vaihtaminen on helppoa. Jos lapsesi osaa solmia kengännauhat, tämä kiinnitys on silloin oivallinen vaihtoehto.

Pikanauhoitus koostuu yhdestä tai kahdesta nauhasta. Tämä systeemi vaatii ainoastaan yhden nykäisyn koko lumilautakengän kiristämiseksi. Lapsen on helppoa ja nopeaa kiristää kengät itse ja tämä kiristys tarjoaa myös hyvän, tasaisen kireyden.

Tutki kattavaa lumilautakenkävalikoimaamme. Löydät varmasti lasten lumilautakengät, jotka sopivat lapsellesi niin ulkonäön, kuin kokonsakin puolesta.