×
VALIKKO

Siteet lasten lumilautoihin

Lasten lumilautasiteet

Lasten lumilautasiteet ovat tärkeä osa lumilautaa - sekä lapsille että nuorille lumilautailijoille.

Lasten lumilautasiteet auttavat pitämään jalat turvallisesti paikallaan lumilaudan päällä. Lumilautasiteet antavat myös tukea ja jäykkyyttä highbackin (pohkeen takaosa) sekä pohjalevyn (siteiden pohja) avulla. Useimmat lasten lumilautasiteet kiinnitetään perinteisesti kahdella remmillä, jotka ovat nilkan ja varpaiden kohdalla.

Pienimpien lasten siteissä on usein vain yksi remmi, sillä heidän pienet jalkansa pysyvät tiukasti kiinni yhden remmin avulla. Melkein kaikissa lumilautasiteissä on säädettävä highback sekä käännettävä levy tai kiekko pohjalevyssä, joka lukitsee siteet lumilautaan.

Lasten lumilaudoissa on usein valmiiksi poratut reiät ruuveille. Useimmat lasten lumilautasiteitä valmistavat brändit valmistavat myös lasten lumilautoja, jotka käyttävät neljää ruuvia (tunnetaan 4x4 tai "vakiokiinnityksenä").

Lasten lumilautasiteet kestävät käytössä

Poiketen suksien siteistä, lumilautasiteet ovat suojattomat. Tästä johtuen on tärkeää, että lasten lumilautasiteet ovat tietyn laatuiset. Kaikki tämän kategorian lasten lumilautasiteet ovat korkealaatuisia ja valmistettu materiaaleista jotka kestävät tuhansia iskuja, joita oppimisprosessin aikana tapahtuu.

Viimeiseksi, muttei vähäisemmäksi, haluamme vinkata, että aloittelijatason lumilautasiteet ovat täydelliset aloittelijoille, mutta sinun kannattaa varautua siihen, että lapsesi haluaa lisää suorituskykyä lautailussa kehittyessään. Ja koska lapset oppivat nopeasti rinteessä, tämä voi tapahtua hyvin pian.

SkatePro