×
VALIKKO

Drift Trike Pyörät

Tuotteita ei ole löydy tässä kategoriassa.

Drift Trike on 3-renkainen pyörä, jossa on edessä yksi pyörän rengas, ja takana kaksi pientä, mutta leveää rengasta. Drift trike on suunniteltu alamäkiajoon. Kaksi leveää takarengasta antavat "slaidaus efektin", kun ajat nopeasti. Pro3-malin takarenkaat ovat hieman erilaiset kuin aiemmissa malleissa, ja siinä on keskellä ilmatäytteiset renkaat ja PVC-kuoret ulkopuolella. Tämä on käytännöllinen ominaisuus, sillä sen ansiosta koko renkaan vaihdon sijaan sinun tarvitsee vaihtaa vain kulunut PVC-ulkokuori.

Miten ajan Drift Trike-pyörälläni?

Drift Trikella voit luoda liikettä yksinkertaisesi ajamalla alamäessä. Mutta jos tämä ei ole mahdollista, sinun pitää luoda liike muulla tavoin. Tästä johtuen joissakin drift trike pyörissä on polkimet. Näin liikkeen luominen onnistuu silloin, kun mäet eivät ole tarpeeksi jyrkkiä tai kun ajat suoralla tiellä.

On aina hyvä ajatus ajaa tasaisella asfaltilla tai tiellä. Epätasainen pinta aiheuttaa enemmän kitkaa ja vaikuttaa slaideihin, kuluttaen myös renkaita nopeammin.

Drift trike on kaikille

Drift Trike-pyörät sopivat useimmille ihmisille - lapsille ja teini-ikäisille, kuin myös aikuisille. Trike driftaus on laji, jossa tekniikka on melko yksinkertainen. Voit verrata drift trikeä downhill longboardaukseen, mutta koska istut seisomisen sijaan, ja koska Trike on hyvin vakaa, on paljon helpompaa säilyttää tasapaino drift trike-pyörällä kuin longboardilla

Trike driftauksesta on tullut suosittu laji, ja sillä on paljon seuraajia ympäri maailmaan. Ennen kuin drift trike-pyöriä alettiin kaupallistaa, monet rakensivat niitä itse. Tänä päivä drift trikejä valmistaa esimerkiksi Huffy, monien muiden lisäksi.

Trike driftaus sai alkunsa Uudesta-Seelannista. Pian ilmiö levisi Australiaan, Etelä-Amerikkaan ja Eurooppaan. Vuonna 2008 lajista oli tullut niin suosittu, että "American Drift Trike Association", voittoa tavoittelematon järjestö perustettiin - missionaan edistää Drift Trike-lajia.