VALIKKO
×

Drift Trike pyörät

Drift Trikeissa on kolme pyörää, ja ne on suunniteltu ensisijaisesti driftaamiseen mutkaisissa mäissä. Driftaaminen onnistuu vaivattomasti kovassa vauhdissa isojen takapyörien ansiosta. Pyörän edessä on trike pyörä, jossa on kaksi pientä poljinta. Pro3 mallissa on hiukan erilaiset takarenkaat kuin muissa malleissa.

Miten driftaan Drift Trike pyörälläni?

Drift Trikella voi kaikessa yksinkertaisuudessaan pitää hauskaa laskemalla mäkiä alas. Driftaaminen onnistuu helposti kovissa vauhdeissa, mutta kannattaa ensin varmistaa että mäki on tasainen: epätasaisella alustalla laskeminen voi olla vaarallista.

Drift trike on kaikille

Drift Trike-pyörät on suunniteltu kaikille: pyöriä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ajajille. Trikella ajaminen on helppoa, koska siinä on kolme pyörää. Drift trikea voisi periaatteessa verrata longboardiin, koska silläkin mennään lujaa ja lasketaan alamäkiä. Trikea on kuitenkin helpompi käsitellä, ja tasapaino pysyy helpommin kuin longboardilla.

Trike Drifting sai alkunsa Uudesta-Seelannista, ja siitä on vähitellen tullut suosittua ympäri maailman. Vuonna 2008 harrastus alkoi vähitellen järjestäytyä ja ensimmäinen Drift Trike yhdistys, American Operation Trike Association, perustettiin. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lajin leviämistä maailmalla.