×
Valikko

Renkaat

Hyvä tietää

Valitse oikeat roller derby renkaat

Roller derbyssä käytetään ainoastaan sisätiloihin tarkoitettuja renkaita, sillä derbyä pelataan sisällä.

Kun aloitat vaatimuksiasi vastaavien roller derby renkaiden etsimisen, tällöin on kaikki kaikessa löytää oikea tasapaino renkaiden, lattian ja itsesi välillä. Kaikkein tärkein asia, jota kannattaa harkita on kovuus, tai durometer kuten siitä myös puhutaan. Täältä löydät muutamia harkittavia asioita, kun valitset renkaiden oikeaa kovuutta:

  • Pitävälle lattialle kannattaa valita kovemmat renkaat 93A -99A
  • Renkaiden ollessa käytössä sisäurheiluhallissa, 93A - 95 A on suosittu valinta
  • Liukumisen estämiseksi liukkaammalla lattialla, suosittelemme valitsemaan 88A - 92A renkaat

Luistelijan paino on myös tekijä, joka kannattaa huomioida, sillä painavampi käyttäjä tarvitsee yleensä kovemmat renkaat. Mutta yleisesti ottaen, sinun pitää kokeilla muutamia erilaisia renkaita nähdäksesi, mitkä soveltuvat sinulle parhaiten.

Minkä kokoiset renkaat pitäisi valita?

Renkaiden koko perustuu myös henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Tyypillinen renkaiden halkaisija on 59 mm ja 62 mm kieppeillä. Leveys on joko vakio, tai kapea. Vakioleveys on melko suosittu, mutta jotkut luistelijat suosivat kapeita renkaita, sillä ne ovat ketterämmät. Kapea profiili tarjoaa vähemmän pitoa, mutta tätä voi yleensä kompensoida sillä, että valitset hieman pehmeämmät renkaat, kuin normaalisti valitsisit.

Huomaa: Jotkut luistelijat haluavat käyttää eri kovuisia renkaita, optimoidakseen pelin eri puolet. Jos haluat kokeilla tätä, kaikkien renkaiden tulee olla halkaisijaltaan saman kokoisia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot