×
Valikko

Roller Derby Varusteet

Hyvä tietää

Täältä löydät parhaat roller derby varusteet

Vaikka quad luistimet ovat olleet kuvioissa jo 1920-luvulta, Roller derby siinä muodossa kuin sen tänä päivänä tunnemme, on melko uusi ilmiö. Itse asiassa laji ei ole vielä edes kaksikymmentä vuotta vanha. Roller derbyssä käytetään quad rullaluistimia, ja roller derby varusteet ovat kehittyneet räjähdysmäisesti viime vuosina. Koska pelaajat ovat yhä kilpailykykyisimpiä etsiessään parempia ja kestäviä varusteita, varusteet ovat luonnollisesti seuranneet mukana.

Meiltä löydät laajan valikoiman roller derby varusteita, joita voi käyttää suojaukseen, huoltoon ja osana asukokonaisuutta. Korkeaintensiteettinen laji vaatii korkean suojauksen, ja tästä johtuen roller derby varusteet joita käytetään suojina, eivät ole tavanomaisia 3-osaisia suojasettejä. Jotkut pelaajat käyttävät myös suojia takapuolessa, ja Triple Eight Bumsaver on erinomainen tähän tarkoitukseen. Hammassuojat ovat myös tärkeä varuste roller derbyssä ja jotakin, jota et halua unohtaa.

Älä unohda perinteitä

Roller derbyssä on ylpeänä perinteenä, että pelaajat käyttävät värikkäitä, ja huomiota herättäviä vaatteita. Tästä kategoriasta löydät myös erilaisia vaatekappaleita, kuten hot pantseja, paitoja ja värikkäitä nauhoja quad luistimiesi somistamiseksi.

Löydät myös pultit ja akseti, jotka on erityisesti valmistettu rullakiekkoon sekä erilaisia työkaluja. Yksi työkalu, josta olemme hyvin ylpeitä, on Roll-Line laakeriprässi, joka säästää sinut laakereiden irrotukseen ja paikoilleen laittamiseen liittyvältä vaivalta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot