×
Valikko

Isot bannerit

Iso banneri kiinnittää huomion

Mikään ei anna lausuntoa paremmin, kuin iso banneri, ja jos haluat näyttää, mitä scoottibrändiä kannatat, suosikkivalmistajasi banneri on erinomainen tapa tehdä niin.

Tästä kategoriasta löydät valikoimassamme olevat eri valmistajien scootti bannerit. Meiltä löydät bannereita niin Protolta, Wiseltä, Huffyltä, UrbanArttilta, Riveriltä sekä Crispiltä. Kaikki bannerit ovat isoja, mutta niiden koko voi vaihdella. Tietyn tuotteen mitat on kerrottu sen tuotesivulla. Bannerit ovat melko isoja, ja ne voi helposti kiinnittää kahden lipputangon väliin, jolloin voit viedä bannerin mukanasi vaikkapa paikalliseen parkkiin.

Kuka haluaa scoottibannerin?

Osa vanhemmista saattaa ajatella: kuka edes haluaisi ison bannerin roikkumaan katonrajaan? No, bannerit ovat valikoimassamme syystä, ja jopa ennen kuin niitä oli valikoimassamme, nuoret asiakkaamme olivat hyvin kiinnostuneita scootti bannereista. Sen lisäksi otimme yhteyttä eri valmistajiin, jotka olivat enemmän kuin iloisia voidessaan auttaa asiakkaitamme. Tulemme pikkuhiljaa laajentamaan kategoriaa, joten aika ajoin kannattaa vilkaista valikoimassamme olevia uutuuksia.

Bannerit ovat myös erittäin tehokas tapa saada huomiota missä tahansa tapahtumassa. Iso tai pieni. Tämän kokoiset bannerit antavat aina tapahtumallesi lisää vakuuttavuutta ja saa tapahtuman erottumaan muista.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot