VALIKKO
×

Nuorten & lasten laskettelukypärät

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Sertifikaatit

Lain mukaan lasten on käytettävä laskettelukypärää

Laskettelu on hyvin suosittu talviurheilulaji, ja monet perheet käyttävät laskettelua saadakseen laatuaikaa perheen kesken. Siitä huolimatta laskettelu luokitellaan extreme-urheiluksi, sillä loukkaantumisen riski on korkea niin aloittelijoille kuin kokeneille laskettelijoille. Pitäisikin olla itsestäänselvää, että lapsien sekä nuorien tulisi käyttää laskettelukypärää lasketellessaan.

Jos tutkimme tilastoja, lasten laskettelukypärä itse asiassa vähentää päävammojen riskiä 35 %. Tämä on yksi pääsyy sille, miksi useissa maissa lasten on pakollista käyttää laskettelukypärää lumilautaillessaan, tai lasketellessaan.

Onko lasten laskettelukypärä oikeastaan tarpeellinen?

Vaikka lapsesi saattaisi olla kokenut laskettelija tai lumilautailija, et voi ikinä tietää, jos edessä laskeva ihminen on aloittelija, kaatuen yhtäkkiä ja aiheuttaen törmäyksen. Todennäköisesti et ikinä anna lapsen pyörällä ilman kypärää, ja laskettelu voi olla aivan yhtä vaarallista.

Muista tämä: On aina parempi naarmuttaa kypärää kuin päätä.

Lasten laskettelukypärän käyttämisen erinomaisena sivuvaikutuksena on se, että se tarjoaa melko paljon lämpöä, ja useimmat lapset rakastavat tyylikästä lookkia, jonka makea lasten laskettelukypärä saa aikaan. Tutustu siis laajaan valikoimaamme, ja muista, että tuotteillamme on 365 päivän palautusoikeus.