Talviale
Säästä jopa 60%  -  Yli 1000 tuotetta tarjouksessa!  -  Klikkaa tästä
×
VALIKKO

Lasten laskettelukypärät

  Filter
Koko
Kokoa säädettävä

Hyvä tietää

Lasten laskettelukypärän käyttö

Laskettelu on hyvin suosittu talviurheilulaji, ja monet perheet käyttävät laskettelua saadakseen laatuaikaa perheen kesken. Siitä huolimatta laskettelu luokitellaan extreme-urheiluksi, sillä loukkaantumisen riski on korkea niin aloittelijoille kuin kokeneille laskettelijoille. Pitäisikin olla itsestäänselvää, että lapsien sekä nuorien tulisi käyttää laskettelukypärää lasketellessaan.

Jos tutkimme tilastoja, lasten laskettelukypärä itse asiassa vähentää päävammojen riskiä 35 %. Tämä on yksi pääsyy sille, miksi useissa maissa lasten on pakollista käyttää laskettelukypärää lumilautaillessaan, tai lasketellessaan.

Mutta onko lasten laskettelukypärä oikeastaan tarpeellinen?

Vaikka lapsesi saattaisi olla kokenut laskettelija tai lumilautailija, et voi ikinä tietää, onko edessä tai takana laskeva henkilö yhtä kokenut. Vaikka olet lapsesi lähellä jatkuvasti, tai vauhti ei ole kovin suuri, et voi siitä huolimatta ennakoida, mitä muut ympärillä olevat ihmiset puuhaavat.

Muista tämä: On aina parempi naarmuttaa kypärää kuin päätä.

Lasten laskettelukypärän käyttämisen erinomaisena sivuvaikutuksena on se, että se tarjoaa melko paljon lämpöä, ja useimmat lapset rakastavat tyylikästä lookkia, jonka makea lasten laskettelukypärä saa aikaan.