×
VALIKKO

Segway Ninebot

Mitä taikuutta on Segway Ninebot?

Segway Ninebot on kaksirenkainen itsetasaava potkulauta. Yritys sai patentin Segway laudalle vuonna 2001 ja on sen jälkeen tuonut markkinoille useita malleja. Vuonna 2016 yritys julkaisi mini Segwayn, joka on pienempi versio laudasta, ja sitä voidaan käyttää lasten Segwaynä.

Jokaisella Segway laudalla on erilaiset ominaisuudet sekä toiminnot. Esimerkiksi hoverboard on helposti mukana kuljetettava ja kooltaan pienempi kuin perinteinen Segway potkulauta. Lautaa valitessa kyse on makumieltymyksestäsi sekä siitä, mihin käyttöön sen tarvitse.

Segway hoverboard - tarina ja draama

Tarina Segwaysta ja Ninebotista on kuin suoraan elokuvasta. Kaksirenkainen, itsetasaava potkulauta keksittiin Yhdysvalloissa, mutta keksijöillä oli joitakin haasteita tehdessään uudesta sähköisestä kulkuvälineestä kannattavaa.

Samaan aikaan Kiinassa yritys nimeltään Ninebot valmisti samankaltaisen tuotteen, mutta koska Segway omisti jo maailmanlaajuisen patentin itsetasaavalle potkulaudalle, tätä ei otettu hyvin vastaan Yhdysvalloissa, ja Ninebotia vastaan nostettiin kanne. Mutta kuinka Ninebot käsitteli tämän? He ostivat Segwayn ja sulauttivat kaksi yritystä. Tämä on siis syy sille, miksi valikoimassamme olevia itsetasaavia potkulautoja kutsutaan sekä Nineboteiksi että Segwayksi.