×
Valikko

Sauvojen kahvat

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Hiihtosauvan kahvojen uusiminen antaa sinulle tunteen kokonaan uusista sauvoista

Kun sauvan kahva alkaa muuttumaan käytön myötä tahmeaksi, tai kahvan päällyste alkaa kuoriutumaan pois, se aiheuttaa helposti rakkuloita kämmeniisi. Sekin aika tulee vastaan kun kahvat ovat kuluneet loppuun. Mikäli sinulla kuitenkin on laadukkaat sauvat, voi olla järkevää uusia pelkästään kahvat sen sijaan, että heittäisit sauvat kokonaan menemään ja ostaisit uuden parin. Itseasiassa - mikäli sauvan kahva on vaihdettava, suosittelemme aina hyödyntämään tuon ominaisuuden!

Korkki on suosittu materiaali sauvojen kahvoissa sillä se on pehmeää ja kevyttä, mutta silti erittäin kestävää. Joidenkin sauvojen kahvat valmistetaan pehmeästä vaahtomuovista, ja osa hiihtäjistä pitääkin tätä materiaalia miellyttävämmän tuntuisena. Sillä on kuitenkin yleensä korkkia lyhyempi käyttöikä.

Tästä kategoriasta löydät myös valikoimamme erityyppiset sauvaremmit niin maastohiihto- kuin rullahiihtosauvoihin. Oikeanlainen sauvaremmi sallii sinun työntää sauvaa suuremmalla voimalla ilman, että joutuisit puristamaan kahvaa enemmän. Sauvaremmi myös estää sinua pudottamasta sauvaa maahan kesken hiihdon. Tämä saattaisi olla varsin harmillista etenkin ollessasi keskellä parhaimpia vauhteja alamäessä!

Useimpiin sauvaremmeihin on lisätty pehmustetta, jolloin ne ovat hiihtäjälle miellyttävämpiä käyttää - ominaisuus jota arvostaa varsinkin silloin, kun kyseessä on useamman tunnin, tai jopa useamman päivän mittainen hiihtoretki.

SkatePro