×
Valikko

Murtomaahiihtohanskat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Sukupuoli
Kalvo
Eristys

Pysy lämpimänä kylmällä säällä

Maastohiihto on fyysinen urheilulaji ja saatat päätyä hikoilemaan melko paljon, mikäli käytät perinteisiä lasketteluhanskoja.

Murtomaahiihtohanskojen valikoimastamme löydät kaiken aina sormettomista hanskoista, joita voit käyttää treenatessasi rullahiihtoa, “normaaleihin” hanskoihin ja rukkasmalleihin jotka pitävät sormesi lämpiminä silloin, kun lämpötila on rutkasti nollan alapuolella.

Kaikki tästä kategoriasta löytämäsi hanskat ja rukkaset on valmistettu tarjoamaan sinulle mahdollisimman hyvä pito ja mukavuus - asioita, jotka ovat tärkeitä maastohiihtolenkilläsi. Useimmat maastohiihtokäsineemme ovat sekä tuulenpitäviä että hikeä siirtäviä, jotta voit pysytellä lämpimänä ja kuivana hiihtolenkkisi aikana.

Rukkaset

Osa ulkoilmaelämää ovat vaihtuvat sääolosuhteet. Siksi suosittelemme, että käytät samaa aluskerros/eristys/kuorikerros yhdistelmää käsineissäsi, kuin jota käytät myös muualla vartalollasi. Tällä tavoin voit helposti joko poistaa tai lisätä kerroksia vaihtuvien lämpötilojen mukaan.

Hyvin kylminä päivinä hiihtäessäsi suosittelemme, että käytät maastohiihtoon tarkoitettua rukkasmallia. Saattaa olla myöskin eduksi ottaa käyttöön "kolmisormi" hanska, joka on yhdistelmä sormikasta ja rukkasta. Tämä yhdistelmämalli sallii sormiesi lämmittää toisiaan kuten rukkasessa, mutta hiihtosormikkaan muotoilulla. Se tarjoaa sinulle myös paremman pidon sauvoistasi, joka on tärkeää suorituksesi kannalta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot