VALIKKO
×

Miesten - Alusvaatteet/Lämpökerrastot

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Tyyppi

Miesten lämpökerrasto

Lämmittävä aluskerrasto on tärkeä, jotta pysyt lämpimänä kiitäessäsi vauhdilla alas laskettelurinnettä tai seikkaillessasi metsäsuksilla rinteiden ja latujen ulkopuolella. Lämmittävillä ominaisuuksilla varustetut pitkät alusasut pitävät sinut lämpöisenä ja kuivana koko päivän, joten voit itse keskittyä ainoastaan hauskanpitoon.

Tyypillinen miesten lämpökerrasto koostuu pitkähihaisesta paidasta ja parista pitkiä housuja. Tätä vaatekertaa kutsutaan aluskerrastoksi, ja kyseessä on siis vaatekerros, joka tulee ihoasi vasten. Sen päätehtävänä on pitää sinut kuivana ja lämpimänä, kun olet harrastamassa talvisia aktiviteetteja.

Avain menestykseen

Mikäli haluat pysytellä kuivana ja lämpimänä, tällöin on erittäin tärkeää valita lämpökerrasto, joka on valmistettu joko synteettisestä materiaalista, merinovillasta tai silkistä. Toisin kuin puuvillasta valmistetut pitkät alusvaatteet, yläpuolella mainituista materiaaleista valmistettu miesten aluskerrasto siirtää kosteutta, ja täten myös kuivuu nopeammin kuin "tavalliset" miesten alusasut.

Sinun on mahdollista myös tilata lämmin kerrasto, joka koostuu pitkien housujen ja paidan sijaan lämpimästä T-paidasta ja sortseista. Tämä setti sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi maastohiihdossa, rullahiihdossa, talvijuoksussa ja -pyöräilyssä, laskettelussa, rullaluistelussa jne.

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman miesten lämpökerrastoja, jotka on suunniteltu nimenomaan miehille, ja esimerkiksi kokojen mitoitus on naisten lämpökerrastoihin verrattuna suurempi.

Toimii monipuolisessa käytössä

Miesten lämpökerrasto on tarkoitettu myös muille, kuin pelkästään hiihtoa tai muuta talviurheilua harrastaville miehille. Mikäli työskentelet tai vietät muuten pitkiä aikoja ulkona talvella ja keväällä, on silloin laadukas lämpökerrasto ehdoton osa vaatekertaasi!