VALIKKO
×

Naisten Alusasut / Lämpökerrastot

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Tyyppi

Alusasut ja lämpökerrastot naisille

Kun suuntaat koko päiväksi laskettelurinteeseen tai hiihtoladulle, on lämpökerrastolla merkittävä rooli lämpimänä ja kuivana pysymisessä. Nuo kaksi seikkaa ovat onnistuneen rinnepäivän peruselementtejä!

Useimmat hiihtoon ja muuhun talviurheiluun tarkoitetut naisten aluskerrastot koostuvat setistä, johon kuuluvat pitkät alushousut ja pitkähihainen paita. Naisten aluskerrasto on siis ihoa vasten tuleva vaatekerta, ja sen ensisijainen tehtävä on pitää hiki ja kosteus poissa iholtasi. Näin se myös auttaa säilyttämään kehon lämpötilan suotuisana, sekä pitää sinut samalla kuivana ja lämpimänä.

Kuivana ja lämpimänä koko päivän ajan

kaikki tämän kategorian pitkät naisten alusasut on suunniteltu nimenomaan naisille, ja niissä on hieman tiukempi istuvuus, kuin miesten pitkissä alusasuissa.

Aluskerrastot on suunniteltu johtamaan hiki pois iholtasi, joka tarkoittaa myös sitä, että sivultamme löytyvät naisten pitkät alusasut kuivuvat nopeammin, kuin tavallinen puuvillainen aluskerrasto. Tämän ansiosta aluskerrastomme vähentävät hiestä kastumisen ja sen myötä myös kylmettymisen riskiä. Kun valitset alus- ja lämpökerrastoa, suosittelemme käyttämään tuotteita jotka on valmistettu joko teknisestä synteettisestä materiaalista, merinovillasta tai silkistä.

Entistä paremman istuvuuden luomiseksi osaan pitkistä aluskerrastoista, jotka löydät tästä kategoriasta, on lisätty esimerkiksi resorit nilkkoihin tai kangasta on rypytetty polvien kohdalta. Nämä pienet yksityiskohdat lisäävät myös tuotteen käyttömukavuutta harrastamisen lomassa.

Kun lähdet hiihto- tai laskettelulomalle, muista ottaa mukaan pari ylimääräistä aluskerrastoa. Pitkät alusasut kaipaavat nimittäin yleensä pesua parin käyttöpäivän jälkeen, ja haluat varmastikin tuntea olosi raikkaaksi ja miellyttäväksi koko loman ajan - epämiellyttävälle tuoksuvan aluskerraston sijaan.