Alennusmyynti
Säästä jopa 80%  -  Yli 300 tuotetta tarjouksessa!  -  Klikkaa tästä
×
VALIKKO

Sukat

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Sukupuoli

Lämpösukat ja laskettelusukat

Kun olet laskettelemassa tai patikoimassa kylmällä kelillä, on tärkeää että päälläsi on lämpimät sukat, jotka pitävät jalkasi kuivina sekä mukavina kauan - jopa kovilla pakkasilla.

Tästä kategoriasta löydät lämpösukat maastohiihtoon, lasketteluun ja lumilautailuun. Riippumatta siitä mitä valitset tästä kategoriasta, saat takuuvarmasti lämpimän sukkaparin, joka tarjoaa sinulle lämpöä sekä kuivat jalat.

Tämän takia lämpösukkamme eivät ainoastaan pidä sinua lämpimänä, vaan sallivat jalkojesi "hengittävän", estäen näin jalkojen liiallisen hikoilun. Jalkasi pysyvät näin lämpiminä koko päivän patikoidessasi tai lasketellessasi.

Lämpösukat suojaavat myös jalkoja kovilta kengiltä. Tämän takia valikoimassamme olevat laskettelusukat ovat pehmeitä ja saumattomia, ulottuen laskettelumonon varren yläpuolelle. On tärkeää, että lämpösukat istuvat hyvin ja myötäilevät sääriä, jotta jalkoihin ei tule jälkiä. Joissakin valikoimassamme olevissa sukissa on ekstrapaksu kangas säären alueella, suojaten jalkaa lumilautakengästä tai laskettelumonosta aiheutuvasta paineesta.

Ota mukaan ainakin 2 - 3 sukkaparia viikon laskettelureissulle, sillä laskettelusukat tulisi yleensä pestä muutaman päivän käytön jälkeen. Suosittelemme, että otat mukaan ylimääräisen sukkaparin /päivä siltä varalta, että sukat kastuvat.

Hyvä lämpösukkapari ei ole pelkästään tärkeä varuste urheillessasi kylmällä kelillä. Ne ovat oleelliset myös silloin, kun työskentelet ulkona talviaikaan, sillä ne pitävät jalkasi kuivina, lämpiminä ja mukavina.

Pitääksesi mahdollisimman hyvää huolta uudesta sijoituksestasi, suosittelemme sinua kääntämään lämpösukat väärin päin pestessäsi ne - sisäpuolelle kertyy muun muassa likaa. Laskettelusukkia ei kannata kuivata kuivausrummussa.