×
VALIKKO

Extreme-urheiluvälineet ja vempaimet

Extreme-urheiluvälineet sekä muut siistit jutut

Me kaikki tiedämme sen tunteen. Surffailet netissä, ja yhtäkkiä törmäät vempaimeen tai urheiluvälineeseen, joka saa leukasi putoamaan ja sanomaan "wow!". Me tosiaan tiedämme sen tunteen, ja kun näin käy, yritämme saada sen tietyn tuotteen valikoimaamme, ja yleensä ne löytyvät tästä kategoriasta.

Hyppykepit, Segwayt ja muut elektroniset kulkuvälineet, ulkolelut ja drift triket ovat osa tämän hetkistä tuotevalikoimaamme - mutta koska tämä on hyvin dynaaminen kategoria, sinun kannattaa kurkata valikoima aina silloin tällöin.

Tämän kategorian kaikkein suosituimmasta alakategoriasta löydät kulkuvälineemme henkilökohtaiseen liikkumiseen. Tulemme laajentamaan kyseistä osiota lähitulevaisuudessa, sillä henkilökohtaisten, elektronisten kulkuvälineiden markkinat ovat kasvaneet.

Sekä hetken villinneet että ajattomat lelut

Muistatko ihmisiä villinneet fidget spinnerit? Tästä kategoriasta löytyvät fidget spinnerit ovat korkealaatuisia ja täydellisesti tasapainotettuja kolmella painolla, jotka tarjoavat optimaalisen ja pitkäkestoisen spinnin. Valikoimassamme on myös diaboloja eri brändeiltä, jotka ovat ajattomampia taitoleluja, jotka ovat olleet suosittuja useiden sukupolvien ajan.

Tästä osiosta löydät myös erilaiset rampit ja grindireilit, jotka liittyvät rullailulajeihin. Olitpa skeittaaja, skuuttaaja, rullaluistelija tai bmx ajaja, meiltä löydät välineet oman skeittipuistosi rakentamiseen.

Mutta entä hyppykepit? Nämä klassiset extreme-urheiluvälineet ovat käyneet läpi massiivisen renessanssin muutaman viime vuoden aikana, ja ne on päivitetty nykyiseen olomuotoonsa, mahdollistaen suuret hypyt ja flipit.