×
Valikko

Turvallinen ja vaivaton maksu

Voit maksaa:

 • Verkkopankki - Voit maksaa ostoksesi verkkopankkitunnuksiasi käyttäen
 • Visa ja Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB
 • Klarna Lasku tai Klarna Tili
 • PayPal
 • MobilePay

Suojattu verkkomaksu

Skatepro käyttää Altapayta ja Adyenia maksuvälitysjärjestelmänä. Sekä Altapay että Adyen on sertifioitu maksualan avainturvallisuusstandardilla (PCI DSS sertifioitu Tason 1 Palveluntarjoana). Molemmat myös noudattavat Euroopan Unionin asetusta, joka koskee maksupalvelujen tarjoamista (EU Direktiivi 2015/2366).

Kaikki tieto mitä kirjoitat Kassalla ollessasi on kryptattu 256bit SSL:lä. Vain Altapay ja Ayden voivat lukea maksutapahtuman tiedot, mikä tarkoittaa ettei SkatePro pysty näkemään maksukorttisi tietoja.

Altapay/Ayden pidättää tilaksesi summan, ja se veloitetaan vasta kun tilauksesi on lähetetty. SkatePro ei voi ikinä veloittaa enemmän kuin mitä tilauksesi summa on.

Valitor secure payment

Tietosi ovat turvassa

Suomen Varmakauppa Oy on testannut verkkokauppamme luotettavuuden, ja olemme läpäiseet tarkan sertifiointiprosessin.
Verkkokauppamme täyttää seuraavat kriteerit:

 • Toimitusehdot: Toimitusehtomme täyttävät kuluttajansuojalain vaatimukset ennakotiedoista.
 • Tietosuoja: Tietosi ovat meillä turvassa, sillä noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR).
 • Turvallinen verkko-ostaminen: Teemme yhteistyötä ainoastaan tunnettujen sekä luotettavien maksupalvelutarjoajien kanssa ja käytämme SSL-suojausta.
 • Asiakaspalvelu: Asiakastyytyväisyys on meille sydäntä lähellä, ja pyrimme aina pitämään lupauksemme; jos lupausta ei voida täyttää, teemme parhaamme löytääkseemme asiaan ratkaisun.

Lue lisää Suomen Varmakaupasta täältä

Luotettu vuodesta 1996 saakka

Skatepro on omistautunut jakamaan intohimoa extremeurheiluun asiakkaidensa kanssa vuodesta 1996 saakka. Alusta lähtien meillä on ollut ilo olla yhteydessä yli miljoonan Eurooppalaisen ja Pohjois-Amerikkalaisen asiakkaan kanssa. Skatepro noudattaa, ja on eurooppalaisen e-commerce -lainsäädännön alaisena.

Maksaminen maksukortilla

Jos päätät maksaa maksukortillasi verkossa, olet paremmin turvattu kuin jos maksaisit kortilla fyysisesti.

 • Voit pyytää pankkiasi hylkäämään maksun kun saat maksun yhteenvedon.
 • Et ole vastuussa maksukorttisi väärinkäytöstä verkkokaupassa.

Klarnan lasku sekä osamaksu

Voit maksaa laskulla Klarnan kautta 14 päivää tilauksen lähettämisen jälkeen. Saat maksettavan laskun Klarnalta sähköpostiisi. Jotta voit valita laskun maksutavaksi, tulee sinun olla vähintään 18-vuotias ja henkilötunnuksesi varmistettu Klarnan toimesta (tämä tapahtuu automaattisesti maksutapahtuman aikana). Voit myös valita maksutavaksi Klarnan osamaksun, jossa tilauksesi summa on jaettu eriin.

SkatePro