×
Valikko

Liisterivoide

  Filter
Tuotemerkit
Lämpötila

Liisterivoide on tarkoitettu pitoalueelle

Pitoalue on se alue suksessa, jonka työnnät alas lumeen, kun potkaiset päästäksesi liikkeelle. Useimmissa maastohiihtosuksissa tämä alue ulottuu monon kannasta noin 40 - 50 cm kohti suksen kärkeä. Pitoalueeseen ei ole tarkoitus koskea, kun liu'ut eteenpäin ilman potkuja. Jos näin tapahtuu, koet epämiellyttävää kitkaa, joka saa sinut käyttämään enemmän energiaa, kuin olisi tarpeen.

Liisterivoidetta käytetään, kun ladut ovat liian liukkaita tavalliselle pitovoiteelle, pidon saamiseksi lumessa. Liisteri levitetään pitovoiteen sijaan pitoalueelle, ja sen koostumus muistuttaa paljon liimaa. Yleisesti ottaen voisi sanoa, että liisterivoidetta pitää käyttää varoen, ja se tulisi varata vain korkeampiin lämpötiloihin. Se on myös erinomainen olosuhteisiin, joissa lumi on sulanut ja jäätynyt uudelleen.

SkiGo Liisterivoide on hyvä valinta

Ennen kuin käytät liisterivoidetta, on tärkeää, että sinulla on tapa poistaa se tai estää sitä joutumasta muualle kuin suksiesi pohjaan. Se voi olla tahmea sotku, mutta huolimatta huhuista ja kauhutarinoista, liisterivoide on itse asiassa ystäväsi. Kun lumi alkaa sulaa keväällä, voit käyttää liisterivoidetta pidentääksesi kautta, ja saat muutaman lisäpäivän tai viikon laaduilla.

Ja kuten olet ehkä huomannut, meillä on paljon erilaisia liisterivoiteita SkiGo-brändiltä. Uskomme, että SkiGo valmistaa joitakin parhaista liisterivoiteista, ja se on syy sille, miksi olemme päättäneet luottaa kyseiseen brändiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot