×
VALIKKO

Treenivaatteet - Rullaluistimet

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Kengännumero

Pukeudu tehdäksesi vaikutus

Kun olet pikarullaluistelemassa, rullaluistelemassa, juoksemassa tai vaikka hiihtämässä, on tärkeää säädellä lämpötilaa sekä pysyä kuivana. Tästä kategoriasta löydät kaiken, mitä tarvitset, aina liiveistä kengän suojuksiin ja hikinauhoihin.

Liivi: must-have

Epävakailla keleillä liivi on tärkeä vaatekappale. Se on erinomainen kylminä aamuina, tai talvisina iltapäivinä, kun aurinko on laskemassa ollessasi harrastamassa ulkona. Ei väliä, harjoitteletko tai olet kilpailemassa, sillä vaatteet vaikuttavat suorituskykyyn. Kun olet ulkona tien päällä, kerrospukeutuminen on tärkeää mukavan lämpötilan ylläpitämiseksi. Liivi on mainio vaatekappale mukana kuljetettavaksi. Se vie hyvin vähän tilaa, mutta se on helppo kaivaa esiin ja pukea, kun sinulla on kylmä. Samanaikaisesti liivi sallii myös käsien liikuteltavuuden.

Kenkäsuojat

Syksy ja talvi voivat olla haastavia vuodenaikoja harrastaa lajeja kuten pikarullaluistelu ja kuntorullaluistelu. Jalat kastuvat ja jäätyvät, ja se voi pilata koko päivän, kun olet harrastamassa lempilajiasi. Mutta miksi antaa sään ja lämpötilan määrätä, milloin voit harrastaa rakastamaasi lajia?

Kenkäsuojat on tarkoitettu suojaamaan jalkojasi säältä, ja ne ovat tarpeen, mikäli haluat harrastaa ympäri vuoden. Tästä kategoriasta löytyvät suojat on valmistettu materiaalista, joka pitää veden ja tuulen ulkona. Yksinkertaisesti suojatakseen jalkojasi kastumasta ja palelemasta.