×
Valikko

Rullahiihtomonot - Luistelu

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Yhteensopivat siteet

Rullahiihtomonot vai luisteluhiihtomonot?

Luistelutyylin rullahiihtoon tarkoitetuilla rullahiihtomonoilla on monia yhtäläisyyksiä luisteluhiihtomonojen kanssa, kuten korkea ja jäykkä varsi paremman nilkkatuen takaamiseksi ja jäykkä pohja optimaalista voimansiirtoa varten. Joten jos sinulla on jo luisteluhiihtomonot maastohiihtoon, voit jatkaa niiden käyttöä myös rullahiihdossa.

Lämpimissä olosuhteissa luisteluhiihtomonot voivat kuitenkin olla erittäin epämukavat paksun eristyksensä vuoksi. Rullahiihtomonot sopivat paremmin lämpimämpään säähän, koska ne on valmistettu hyvin tuulettuvista materiaaleista. Lisäksi jotkut rullahiihtomonot ovat auki nilkan alueelta parantamaan entisestään jalkojen tuuletusta kesäpäivien intensiivisten rullahiihtoharjoitusten aikana.

Oikeiden luisteluhiihtomonojen valinta rullahiihtoa varten

Kun ostat rullahiihtomonot, sinun tulee varmistaa, että monot sopivat täydellisesti jalkaasi. Tämä on tärkeää rakkuloiden välttämiseksi ja jalkojen liukumisen estämiseksi monojen sisällä. Yleensä kannattaa valita rullahiihtomonot, joiden koko on lähellä treenikenkiesi kokoa, mutta suosittelemme aina tarkistamaan tuotteiden kokotaulukot löytääksesi optimaalisen istuvuuden.

Toinen tärkeä huomioitava tekijä on yhteensopiva sidejärjestelmä. Muista valita rullasuksiesi sidejärjestelmään sopivat rullahiihtomonot.

Jos etsit lisätietoa hiihtomonoista ja niiden eroista, tutustu Ostaessasi hiihtomonoja -oppaaseemme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot