VALIKKO
×

Dancing Longboardit

  Filter
Tuotemerkit
Dekin pituus
Dekin leveys
Dekin materiaali
Renkaan halkaisija

Dancing longboard - esittele taiteellista puoltasi

Dancing longboard tai dancer on tarkoitettu tyylillä liikkumiseen. Ne ovat erinomaisia, jos haluat olla taiteellinen ja kirjaimellisesti tanssia longboardilla ajaessasi. Dancing longboard antaa sinulle mahdollisuuden olla luova, ja voit tehdä tanssitemppuja, kuten cross stepping, walk the plank, lookback sekä monia muita taiteellisia liikkeitä.

Dancing longboard dekit - boardwalkingiin

Dancing longboard dekki on tyypillisesti pitkä, antaen sinulle tarpeeksi tilaa edestakaisin kävelemiseen liikkeitä tehdessäsi. Voit valita jäykemmän tai joustavamman laudan väliltä, riippuen tyylistäsi. Jäykät dekit ovat ihanteellisia boardwalkingiin, kun taas joustavammat dekit tarjoavat enemmän kimmoisuutta pumpatessasi sekä antavat surffauksen kaltaisen tuntuman. Dancing-tyyli on surffauksessa tunnettavan boardwalkingin inspiroima, jossa surffarit muokkaavat laudan aaltoihin saadakseen niistä kaiken irti.

Dancing yhdistettynä freestyleen

Kuten monet muut longboard-ajotyylit, myös dancing voidaan yhdistellä muihin tyyleihin, kuten freestyleen. Tässä tapauksessa taiteelliset tanssiaskeleet yhdistetään skeittilautatemppuihin, kuten tiger claw, g-turn ja shove-it. Siinä on kyse luovuudesta sekä sisäisen taiteilijasi ilmaisemisesta dancing longboardilla.