×
Valikko

Scootin Grippiteippi

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Leveys
Pituus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 4

Hyvä tietää

Scootin grippiteippi auttaa hallitsemaan scoottia

Grippiteippi on oleellinen asia temppupotkulautaa kootessasi, sillä se estää jalkojasi lipsumasta. Grippiteippi varmistaa, että jalkasi pysyvät dekin päällä. Erityisesti silloin, kun teet temppuja, grippiteippi tarjoaa extrapitoa, mahdollistaen turvallisen laskeutumisen ja antaen sinulle paremman kontrollin.

Tältä sivulta löydät suuren valikoiman scootti grippiteippejä, joilla saat lisäpitoa dekkiin. Grippi teippi on myös helppo ja edullinen tapa kustomoida scoottiasi, josta johtuen löydät meiltä paljon erilaisia värivaihtoehtoja sekä designejä.

Scootin grippiteippi - muotoon leikattu, arkki tai kokonainen rulla

Ajan kanssa grippiteippi alkaa kulua ja menettää karheuttaan, joka viittaa siihen että on aika vaihtaa grippiteippi. Voit valita esileikatun grippiteipin, jolloin voit yksinkertaisesti kiinnittää sen dekkiin suoraan paketista. Jos haluaisit leikata grippiteipin itse, valikoimastamme löytyy grippiteippiarkkeja sekä rullia. Kun ostat kokonaisen grippiteippirullan, se on erinomainen tapa säästää rahaa, ja jos sinulla on kavereita jotka myös tarvitsevat uuden grippiteipin, tämä on ihanteellinen ratkaisu.

Laittaessasi grippiteippiä paikoilleen sinun kannattaa välttää ilmakuplien jäämistä grippiteipin alle. Ilmakuplat heikentävät grippiteipin kestävyyttä sekä sitä, kuinka hyvin se pysyy kiinni dekissä.

Grippiteippi tekee scootista myös tyylikkäämmän näköisen. Grippiteipeistä onkin saatavilla paljon erilaisia värivaihtoehtoja sekä jopa erilaisilla teemoilla kuvitettuina.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää grippiteipin ostamiseen liittyen, kannattaa tällöin tutustua Dekkigripin perusteet-oppaaseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot