×
Valikko

Maastorullaluistimet

Mitkä ovat maastorullaluistimet?

Onko hiekkateillä rullaluistelu mahdollista? Kyllä on. Tarvitset vain maastorullaluistimet eli skiket, jotka on suunniteltu nimenomaan epätasaisilla ja rosoisilla alustoilla luistelua varten. Niiden avulla voit tutkia vuoristo- ja metsätiet sekä nauttia erämaista aivan uudella tavalla. Maastorullaluistimissa on suuret ilmarenkaat, ja ne tarjoavat optimaalista pitoa mukulakivillä, karkeilla pinnoilla ja jopa märillä alustoilla. Maasto- ja sauvarullaluistimet tarjoavat myös erittäin tehokasta treeniä.

Maastorullaluistimien avulla voit tutustua uuteen ympäristöön ja nauttia luonnosta vuodenajasta, maastosta tai säästä riippumatta. Ne ovat siis erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat rullaluistella kaupunkiympäristöjen ulkopuolella ja kokeilla jotain uutta.

Kuinka valita oikeat skiket

Oikeiden maastorullaluistimien valinta riippuu luistelutyylistäsi ja mieltymyksistäsi. Yleisesti ottaen, maastorullaluistelu voidaan jakaa sauvarullaluisteluun ja alamäkiluisteluun.

Alamäkirullaluistelussa käytetään usein samantyylisiä rullaluistimia kuin kuntoluistelussa, mutta niissä on tukevat ja iskuja kestävät kiskot. Lisäksi niissä on joko kaksi tai kolme rengasta, jotka tarjoavat nopeutta ja erinomaista ohjailtavuutta metsäteillä.

Sauvarullaluistimet muistuttavat rakenteeltaan enemmän rullasuksia, mutta ne on varustettu kahdella suurella ilmarenkaalla, joiden avulla luonnossa liikkuminen on helppoa. Niiden kiskot on suunniteltu vakaiksi ja tarjoamaan hyvää voimansiirtoa, minkä lisäksi sauvarullaluistimissa on usein jarrusysteemi.

Kaikissa skikeissä on suuret, usein noin 125 - 150 mm renkaat, mutta joissain sauvarullaluistimissa voi olla jopa 200 mm kokoiset renkaat. Kenkäosien lainerit ovat yleensä lämpömuovattavat paremman mukavuuden ja istuvuuden takaamiseksi.

Onko tasaisilla alustoilla luistelu enemmän sinun tyyliäsi? Mikäli on, myymälästämme löytyy myös erilaisia Rullasuksia perinteiseen tyyliin ja luisteluun.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot