×
Valikko

Skiket & Maastorullaluistimet

Mitä on maastorullaluistimet?

Maastorullaluistimet (tai skiket) on sauvakävelyn, rullaluistelun ja maastohiihdon yhdistelmä. Kun rullaluistelet sauvarullaluistimilla, käytät sauvoja liikevoiman sekä vakauden saamiseksi. Tekniikka on hyvin samankaltainen, kuin hiihdossa. Maastorullaluistimet ovat rullaluistelijoille, jotka haluavat kokeilla uutta rullaluisteluaktiviteettiä sekä hiihtäjille, jotka haluavat jatkaa harjoittelua myös talvikauden jälkeen. Jos olet vielä kunnianhimoisempia harjoittelusi suhteen, yhtenä mahdollisuutena on myös rullasukset, jotka ovat pidemmät kuin maastorullaluistimet ja hyvin samankaltaiset, kuin maastohiihtosukset. Sauvarullaluistimissa on monia etuja, ja sen lisäksi että voit rullaluistelulla alueilla, joihin normaaleilla rullaluistimilla et voisi mennä, sauvarullaluistelu on myös erittäin tehokas liikuntamuoto.

Skiket - edut

Voit käyttää millaisia tahansa rullaluistimia sauvarullaluisteluun, mutta tästä kategoriasta löytyvät rullaluistimet on erityisesti suunniteltu käyttötarkoitukseen. Sauvarullaluistimissa on sisäänrakennettu jarrutuslaite (optimaaliseen harjoitteluun) ja koska niissä on ilmatäytteiset renkaat, jotka tekevät niistä oivalliset off-road luisteluun. Maastorullaluistimet ovat yleensä kaksirenkaisia ja kenkä sijaitsee keskellä.

Sauvarullaluistimissa on kova kenkäosa, joka tarjoaa lisäsuojaa sekä erityinen jarrutuslaite, joka painaa jarrun rengasta vasten. Jarrun jarrupala on vaihdettavissa.

Kun valitset sauvoja sauvarullaluisteluun, on tärkeää valita oikean pituiset sauvat.

SkatePro