×
Valikko

Skiket & Maastorullaluistimet

Mitä ovat maastorullaluistimet tai skiket?

Maastorullaluistimet (eli skiket) yhdistävät sauvakävelyn, rullaluistelun ja maastohiihdon. Kun luistelet sauvarullaluistimilla, tuovat sauvat liikevoimaa ja vakautta - tekniikaltaan laji muistuttaa hiihtoa. Maastorullaluistimet sopivat rullaluistelijoille, jotka haluavat kokeilla uutta lajia sekä hiihtäjille, jotka tahtovat jatkaa harjoittelua myös talvikauden jälkeen. Jos olet kunnianhimoinen harjoittelusi suhteen, yksi mahdollisuus ovat myös rullasukset, jotka ovat pidemmät kuin maastorullaluistimet, ja maastohiihtosuksien kaltaiset. Sauvarullaluistelu tarjoaa lukuisia hyötyjä, ja sen lisäksi että voit luistella alueilla, joihin normaaleilla rullaluistimilla et voisi mennä, on sauvarullaluistelu myös erittäin tehokasta treeniä.

Mitä hyötyjä skiket tarjoavat

Voit käyttää sauvarullaluisteluun mitä tahansa rullaluistimia, mutta tästä kategoriasta löydät erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellut rullaluistimet. Sauvarullaluistimissa on sisäänrakennettu jarrutuslaite (optimaaliseen harjoitteluun), ja koska niissä on ilmatäytteiset renkaat, ovat ne oivalliset off-road-luisteluun. Maastorullaluistimet ovat yleensä kaksirenkaisia ja kenkä sijaitsee keskellä.

Sauvarullaluistimet on varustettu kovalla, lisäsuojaa tarjoavalla kenkäosalla, sekä erityisellä jarrutuslaitteella, joka painaa jarrun rengasta vasten. Jarrupala on vaihdettavissa.

Kun valitset sauvoja sauvarullaluisteluun, on tärkeää valita oikean pituiset sauvat. Säädettävät sauvat ovat helppo ja varma valinta, ja niitä voit jakaa myös muiden, itseäsi lyhyempien tai pidempien luistelijoiden kanssa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot