×
VALIKKO

Sauvarullaluistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Laakeriluokitus

Sauvarullaluistimet, tai Nordic-rullaluistimet, on erityisesti suunniteltu Nordic-rullaluisteluun.

Mitä on sauvarullaluistelu?

Sauvarullaluistelu (Nordic Skating) on sauvakävelyn, rullaluistelun ja maastohiihdon yhdistelmä. Kun rullaluistelet sauvarullaluistimilla, käytät sauvoja liikevoiman sekä vakauden saamiseksi. Tekniikka on hyvin samankaltainen, kuin hiihdossa. Sauvarullaluistimet ovat rullaluistelijoille, jotka haluavat kokeilla uutta rullaluisteluaktiviteettiä sekä hiihtäjille, jotka haluavat jatkaa harjoittelua myös talvikauden jälkeen. Jos olet vielä kunnianhimoisempia harjoittelusi suhteen, yhtenä mahdollisuutena on myös rullasukset, jotka ovat pidemmät kuin sauvarullaluistimet ja hyvin samankaltaiset, kuin maastohiihtosukset. Sauvarullaluistimissa on monia etuja, ja sen lisäksi että voit rullaluistelulla alueilla, joihin normaaleilla rullaluistimilla et voisi mennä, sauvarullaluistelu on myös erittäin tehokas liikuntamuoto.

Sauvarullaluistimien edut

Voit käyttää millaisia tahansa rullaluistimia sauvarullaluisteluun, mutta tästä kategoriasta löytyvät rullaluistimet on erityisesti suunniteltu käyttötarkoitukseen. Sauvarullaluistimissa on sisäänrakennettu jarrutuslaite (optimaaliseen harjoitteluun) ja koska niissä on ilmatäytteiset renkaat, jotka tekevät niistä oivalliset off-road luisteluun. Sauvarullaluistimet ovat yleensä kaksirenkaisia ja kenkä sijaitsee keskellä.

Sauvarullaluistimissa on kova kenkäosa, joka tarjoaa lisäsuojaa sekä erityinen jarrutuslaite, joka painaa jarrun rengasta vasten. Jarrun jarrupala on vaihdettavissa.

Kun valitset sauvoja sauvarullaluisteluun, on tärkeää valita oikean pituiset sauvat.