×
Valikko

Race BMX Sisäkumit

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija

Race bmx renkaat - kapea profiili ja hyvä pito vievät sinut voittoon

Kun olet race bmx radalla, on tärkeää omata paras mahdollinen pito ja kontrolli kiihdyttäessäsi sekä kaarreajossa. Tästä kategoriasta löytyvät Race bmx renkaat on suunniteltu antamaan maksimaalinen nopeus ja erinomainen pito, joten ainoa asia, josta sinun tarvitsee huolehtia, on olla mahdollisimman nopea.

Vaikka race bmx renkaita käytetään usein teiden ulkopuolella, radat ovat usein kovaksi pakkautunutta hiekkaa, jossa matala vierintävastus on tärkeää. Tämä on myös syy sille, miksi useimmat race bmx renkaat ovat hyvin kapeita ja profiililtaan ohuita. Race bmx renkaiden pintakuviointi on usein pientä ja kuhmuraista, jotta niillä olisi parempi pito kovaksi pakatuilla hiekkaradoilla.

Race BMX sisäkumin koko on oleellinen asia

Tämä on yksi niistä osista, joiden haluat olevan laadukkaita. Meillä on valikoimassamme tuotteita sellaisilta valmistajilta, kuin Salt, Haro ja Odyssey, ja takaamme, että nämä kolme valmistajaa tarjoavat korkealaatuisia sisäkumeja.

Suosittelemme aina kuljettamaan mukana ylimääräistä sisäkumia kun menet race bmx radalle. Ei ole melkeinpä mitään ikävämpää, kuin kumin puhkeaminen muutaman kierroksen jälkeen, ja joudut lähtemään kesken kaiken kotiin.

Kuinka löydät oikean koon?

On tärkeää, että bmx sisäkumi sopii bmx renkaan kokoon. Sopiva sisäkumin koko on yleensä mainittu race bmx renkaan sivussa, ja sisäkumin koko mainitaan sen ominaisuuksissa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot