Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Pikarullaluistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija

Hyvä tietää

Mitkä ovat pikarullaluistimet?

Pikarullaluistimet, englanniksi "speed skates", on suunniteltu itsevarmoille ja kokeneille rullaluistelijoille, jotka haluavat liikkua mahdollisimman nopeasti. Ne on valmistettu nopeutta ja suorituskykyä silmälläpitäen, mikä voi toisinaan uhrata hieman käyttömukavuutta. Pikarullaluistimet on helppo tunnistaa niiden isoista renkaista sekä kenkäosaa pidemmistä kiskoista. Tämän muotoilun ansiosta suurien nopeuksien saavuttaminen on helppoa.

Pikarullaluistimet istuvat usein melko tiukasti pehmusteiden vähäisyyden vuoksi, mikä mahdollistaa erinomaisen voimansiirron. Ne ovat usein myös pidemmät muihin rullaluistintyyppeihin verrattuna, tarjoten vakautta käyttäjälleen. Matala varsi antaa rullaluistimille kenkämaisen ulkonäön sekä tarjoaa parempaa liikkuvuutta ja voimansiirtoa.

Minkälaiset pikarullaluistimet minun tulisi valita?

Kun valitset sopivia pikarullaluistimia, on tärkeää valita tiukasti ja hyvin istuvat rullaluistimet. Vaikka mallien mukana tulee usein valmistajan valitsemat renkaat, haluavat monet rullaluistelijat kustomoida kokoonpanoa mieltymyksiään vastaavaksi. Pikarullaluistimien renkaiden koko vaihtelee tyypillisesti 90 - 125 mm välillä.

Pikarullaluistimia käytetään usein lyhyiden matkojen kilpailuissa. Joten jos rullaluistelet pidempiä matkoja, sinun kannattaa harkita Maraton-Rullaluistimien hankkimista. Jos puolestaan haluat rullaluistella hieman tasaisempaan tahtiin, tutustu valikoimamme perinteisiin Rullaluistimiin, joita voidaan käyttää sekä kuntoiluun että harrasteluun.

Haluatko tietää lisää pikarullaluistimista? Käy tutustumassa Pikarullaluistimien Osto-oppaaseemme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot