VALIKKO
×

Pitkille matkoille ja pikaluisteluun

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Wheelbase
Deck korkeus

Ei väliä jos haluat ruillaluistimet kuntoiluun, pitkiin matkoihin tai pikaluisteluun, koska silloin olet oikeassa paikassa.

Kuinka valita oikeanlaiset pikaluistimet?

Tarjolla laaja valikoima pikaluistimia. Jos tarvitset luistimet joilla pääsee kovaa, mutta et tarvitse juuri pikaluisteluun tarkoitettuja, voit valita luistimet nilkkatuella ja pienemmät pyörät. Pikaluistimissa käytetään isoja renkaita, jotta saadaan mahdollisimman nopea vauhti. Kisko ja renkaat ovat pidemmällä matkalla kuin tavallisissa rullaluistimissa. Luistimissa tiukempi istuvuus eikä pehmusteita ole paljoa. Ne eivät tue nilkkaa paljoa, mutta joustoa niissä sitäkin enemmän. Pikaluistin on helppo tunnistaa, koska näyttää enemmän kengältä kuin luistimelle.

Pikaluistinten pyörät ovat isoja ja kovia, joka vie luistinten vakautta. Jos tarvitset lisä infoa: Opas renkaisiin.

Mihin voin käyttää pikaluistimia?

Kun pikaluistelet voit käyttää luistimia tai rullaluistimia. Luistimilla tapahtuva pikaluistelu tapahtuu ulkona jäällä, kun taas rullaluistimilla pikaluistellaan sisällä tai ulkona. Jos haluat kokeilla omia rajojasi, pikaluistelu on tehty sinulle.

Meiltä löytyy myös osia luistimiin, kuten pyöriä, laakereita ja kiskoja. Kaikki tehty kovaan nopeuteen. Myymme ainoastaan laadukkaita merkkejä kuten K2, Rollerblade ja Fila.