×
Valikko

Pikarullaluistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija

Hyvä tietää

Valitse oikeat pikarullaluistimet

Pikarullaluistimia on tarjolla laaja valikoima. Jos tarvitset rullaluistimet, jotka rullaavat nopeasti, mutta jotka eivät ole välttämättä pikaluisteluun tarkoitetut, sinun kannattaa tällöin valita nilkkaa hyvin tukevat rullaluistimet, joissa on pienemmät renkaat kuin pikarullaluistimissa. Pikaluistelussa käytettävissä pikarullaluistimissa on hyvin isot renkaat nopeuden optimointiin. Kisko sekä renkaat on venytetty huomattavasti pidemmiksi, kuin itse kenkäosa. Kengässä on tiukempi istuvuus, eikä siinä ole paljon pehmustetta. Tämän lisäksi ne eivät tarjoa juurikaan tukea nilkalle, jotta ne olisivat joustavammat. Tämä tyyppi on helppo tunnistaa, sillä se muistuttaa enemmän kenkää kuin rullaluistimen kenkäosaa.

Pikarullaluistimien renkaat on valmistettu koviin nopeuksiin, ja se tekee niistä melko erityiset. Ison halkaisijan lisäksi ne ovat kovia ja profiililtaan kapeita pintakontaktin minimoimiseksi, tehden rullaluistimista hyvin nopeat.

Mihin voin käyttää pikarullaluistimia?

Pikaluistelussa voi käyttää luistimia tai pikarullaluistimia. Kun lajia harrastetaan jäällä, sitä kutsutaan pikaluisteluksi. Vastaavasti, kun luistelussa käytetään rullaluistimia, lajia kutsutaan pikarullaluisteluksi, ja sitä voi harrastaa joko sisällä tai ulkona. Ulkona pikarullaluistelu on kilpailu. Tosin, jos haluat vain luistella nopeasti ja kokeilla rajojasi, pikarullaluistimet sopivat myös siihen tarkoitukseen.

Pikarullaluistimien lisäksi meillä on myös osia, kuten kenkiä, renkaita, laakereita sekä kiskoja. Ne kaikki on tarkoitettu kovaan vauhtiin. Valikoimassamme on vain tunnettuja brändejä, kuten K2, Rollerblade, Powerslide ja Fila.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot