×
Valikko

Lumiskeitit / Snow skatet

Lumiskeitti - skeittausta lumessa

Kun ensilumi sataa ja peittää paikallisen skeittiparkin, useimmat skeittaajat ajattelevat kauden päättyneet ja laittavat skeittilaudan säilöön. Mutta jos sinulla on lumiskeitti, lumikerros ei ole este skeittaamiselle läpi talven.

Ensivilkaisulla lumiskeitti näyttää tavalliselta skeittilaudan dekiltä, mutta yhdenmukaisuudet häviävät kun käännät sen ylösalaisin. Pohjassa on uritettu kuvio, joka antaa laudalle hyvän pidon lumessa, ja sallii skeittaajan tehdä samoja temppuja, kuin tavallisella skeittilaudalla. Meidän mielestämme lumiskeitti on yksi kaikkein innovatiivisimmista lumikulkuvälineistä, joka on keksitty sitten lumilaudan. Me rakastamme sitä, ja se on todellinen skeittaajan must-have väline talvikaudelle.

Lumiskeitti on täydellinen kaupunkiympäristöön, tai maissa, joissa ei maantiede ei salli laskettelua tai lumilautailua.

Lumiskeitissä on enemmän pitoa, kuin tavallisessa skeittilaudassa

Sen lisäksi, että grippialue tarjoaa paremman pidon lumessa, se on myös paranneltu kestämään jäätä ja lunta. Jos haluat enemmän pitoa, voit parannella sitä entisestään lisäämällä dekin päälle nastoja.

Lumiskeittaus on suhteellisen uusi talviurheilulaji, joka on yhdistelmä lumilautailua ja skeittausta. Lumiskeitillä voi liukua, tehdä ollieita, flippitemppuja ja paljon muuta, samaan tapaan kuin tekisit normaalilla skeittilaudalla.

Lumiskeittaus tarjoaa useita tunteja hauskanpitoa lumessa, olipa kyse mäestä, jalankulkualueesta, leikkipuistosta tai vaikkapa kotikadusta. Lumiskeittaus ei vaadi monoja tai siteitä - skeittikengät ovat enemmän kuin tarpeeksi. Kaikki mitä tarvitset, on siis lumiskeitti ja kenkäpari, ja olet valmis talviseen hauskanpitoon.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot