×
Valikko

Luistelusukset

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Yhteensopivat siteet

Hyvä tietää

Mitkä ovat luisteluhiihtosukset?

Luistelusuksia käytetään maastohiihdon luistelutyylissä. Tässä hiihtomuodossa hiihtäjä tekee luisteluliikkeitä, jotka muistuttavat jäällä luistellessa tehtäviä liikkeitä. Liike luo vauhtia hiihtoon ja liukuihin lumisilla, hoidetuilla laduilla. Luisteluhiihto on loistava liikuntamuoto ja täydellinen tapa tutustua luontoon. Sen lisäksi, että se on rentouttava harrastus, löytyy lajista kilpailullinen puoli, ja monet lajin ammattiurheilijat kilpailevat eri puolilla maailmaa oikeissa olosuhteissa.

Luisteluhiihtosukset kiinnitetään hiihtäjän jalkoihin erityisillä luisteluhiihtositeillä ja -monoilla. Näitä voi ostaa yksittäin tai voit valita haluamasi suksipaketin.

Minkä kokoiset luistelusukset tarvitsen?

Luisteluhiihtosuksien pituus, joka sinun tulisi valita, perustuu painoosi, pituuteesi ja mieltymyksiisi. Jokaisen suksen pituuden mukana ilmoitetaan käyttäjän suositeltu painoväli, jonka sisälle sinun tulee mahtua. Painovälin sisällä oleminen mahdollistaa suksen asianmukaisen taipumisen ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Yleinen nyrkkisääntö on, että suksien tulee olla 5-15 cm omaa pituuttasi pidemmät.

Jos et osaa valita kahden koon välillä, mieti, millaiseen käyttöön sukset sinulle tulevat. Lyhyemmät sukset ovat ketterämmät ja helpommat käyttää, kun taas pidemmät sukset vaativat enemmän hallintaa, mutta tarjoavat mahtavaa vauhtia ja nopeutta.

Jos haluat katsoa suksien kanssa yhteensopivat monot ja siteet, katso Luisteluhiihtomonot & Luisteluhiihtositeet -kategoriamme .

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot