VALIKKO
×

Kauluri

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Tutustu SkatePron kaulurivalikoimaan

Vastatuuli voi olla erittäin kylmä ja armoton ollessasi hiihtämässä, rullalautailemassa, skeittaamassa tai skuuttailemassa. Tästä johtuen saatavilla on useita kaulureita, jotka suojaavat kaulaasi kylmää säätä sekä flunssaa vastaan.

Kaulurit hiihtoon sekä muihin talviurheilulajeihin

Kaulurit voivat olla erittäin käytännöllisiä ollessasi rinteessä, sillä ne pitävät kaulasi lämpimänä. Ne eivät vie tilaa eivätkä ne paina paljon - kauluri onkin helppo pakata mukaan hiihtolomalle. Olitpa menossa hiihtämään tai lumilautailemaan, kauluri on oleellinen osa vaatetusta.

Taistele flunssaa vastaan kaulurin avulla

Talven tullessa voi olla haastavaa pysyä lämpimänä ja terveenä ilman kauluria. Ellet ole sisätiloissa. Talvet voivat olla hyvin kylmiä johtuen kovasta tuulesta. Näissä olosuhteissa kaula on usein altis jäätävän tuulen vaikutukselle ja ilman kauluria sinulla saattaa olla seuraavana päivänä flunssa.

Meiltä löydät mm. polyesteri- ja fleecekaulureita

Kaulureita valmistetaan useista eri materiaaleista, mutta monet on valmistettu joko polyesteristä lisämukavuuden tuomiseksi tai fleecestä, joka suojaa tuulelta ja pitää kaulan lämpimänä. Joitakin kaulureita voidaan käyttää usealla eri tavalla, esimerkiksi pään ympärillä, huivina tai suojaamassa kasvoja kylmiltä talvipakkasilta.