×
Valikko

Kauluri

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Kaulurista suojaa kylmää vastaan


Vastatuuli voi olla erittäin kylmä ja armoton ollessasi esimerkiksi hiihtämässä, luistelemassa, pyöräilemässä, juoksemassa tai patikoimassa. Ja mikäli pääset kylmettymään, on sillä aina negatiivinen vaikutus suoritukseesi. Tästä kategoriasta löytyykin useita erilaisia kaulureita, joiden avulla suojaat kaulasi kylmältä säältä.

Kauluri voi osoittautua erityisen hyödylliseksi esimerkiksi silloin, kun lähdet hiihto- tai laskettelulomalle ja haluat pakata mukaan vaatekappaleita, jotka pitävät sinut lämpimänä läpi koko talvisen päivän. Kauluri ei vie paljon tilaa, eikä se myöskään ole painava kannettava mukana, joten se on helppo ja vaivaton sujauttaa mukaan matkalaukkuun tai reppuun. Olitpa sitten menossa hiihtämään tai lumilautailemaan, muista ottaa kauluri mukaan! Se on ehdottomasti yksi must-have asusteistasi!

Meillä SkateProlla on laaja valikoima kaulureita jotka on valmistettu muun muassa fleece-materiaalista, polyesteristä tai merinovillasta. Joitakin kaulureita on myös mahdollista käyttää useammalla eri tavalla, kuten otsapantana, huivina tai hyvin kylmällä säällä vaikkapa kasvosuojana.

Kaulurit kuuluvat jokapäiväiseen käyttöön


Kaulurit eivät ole ainoastaan osa aktiivisesti urheilua harrastavien ihmisten vaatekaapin sisältöä. Talven saapuessa meistä jokaisen on haasteellista pysyä lämpimänä ja suojautua flunssalta ilman, että suojaa herkän kaulan alueen kylmältä. Ellet sitten pysyttele koko ajan sisällä! Talvipäivät voivat olla hyytävän kylmiä etenkin silloin, kun pakkasen lisäksi puhaltaa vielä tuuli. Näissä tilanteissa kaula onkin erittäin herkkä saamaan kylmää, ja mikäli sitä ei ole suojattu, saatat hyvinkin herätä seuraavana aamuna alkavan flunssan kera.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot