Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Jääkiekkomailat

  Filter
Tuotemerkit
Total Height
Mailan materiaali
Flex

Hyvä tietää

Muutama asia, jotka olisi hyvä tietää jääkiekkomailoista

Tästä kategoriasta löydät valikoimassamme olevat jääkiekkomailat. Olitpa sitten aloittelija tai jääkiekkoa pidempään pelannut, löydät täältä käyttötarpeitasi vastaavat jääkiekkomailat.

Jääkiekkomaila koostuu kaarevasta lavasta ja varresta. Lapa on joko hieman kaartuva tai siinä on syvempi kaari. Lavan kaari on tärkeä, sillä syvä kaari on erinomainen kiekon nostoon, kun taas loivempi kaari soveltuu hyvin rystylaukauksiin. Lapoja valmistetaan sekä vasenkätisille että oikeakätisille pelaajille. Vasenkätiset suosivat tyypillisesti "oikeaa lapaa" ja oikeakätiset pelaajat "vasenta lapaa".

Jääkiekkomailat ovat oleellisia varusteita, jos haluat pelata jääkiekkoa. Kuitenkin, mailojen hinta sekä laatu voi vaihdella. Jos et pelaa säännöllisesti, et tarvitse välttämättä parasta ja kalleinta jääkiekkomailaa, ja sen sijaan voit valita edullisemman, puusta tai ABS:stä valmistetun mailan. Jos taas pelaat jääkiekkoa tosissasi, sinun kannattaa harkita investointia hiilikuitumailaan, sillä tämän tyyppiset mailat ovat sekä kevyitä että jäykempiä kuin puusta ja ABS:stä valmistetut.

Huomaat myös, että meillä on aika monia sauvoja, joita kutsutaan universaaleiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat täydellisiä sekä asfaltille, betonille että jäälle. Tämä on aika kätevää, jos olet harrastelijakiekkoilija, joka rakastaa pelata ympäri vuoden, tehtiinpä se renkailla tai terillä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot