×
Valikko

Bleidien kiskot / UFS-kiskot

  Filter
Tuotemerkit
Kiskotyyppi

Hyvä tietää

Se on paljon muutakin, kuin bleidin kisko

Jos ajattelet, että kiskon tarkoituksena on vain pitää renkaat paikoillaan, olet väärässä. Bleidien kiskot ovat rullaluistelijan mahdollisuus personoida rullaluistimiaan, jotta ne sopivat rullaluistelijan mieltymyksiin.

Kuten huomaat, meillä on valikoimassa melko paljon erilaisia kiskoja. Meillä on kiskoja, joissa renkaat ovat asymmetrisellä tavalla, joka tarjoaa lisätilaa keskikohtana. Tämä antaa luistelijalle hyvin vastaavaan ajon, ja mahdollistaa grindauksen useimmissa paikoissa. Jos haluat grindata melkein millä tahansa esteellä aina keskikokoiseen puupölkkyyn asti, sinun kannattaa valita kiskot, joissa ei ole anti-rocker-kokoonpanoa.

Kisko on myös erinomainen tapa tuoda ilmi persoonallista tyyliäsi, sillä kiskoista on saatavilla eri värivaihtoehtoja. Joten mikset käyttäisi hieman aikaa löytääksesi juuri oikean väriset kiskot, jotka sopivat persoonalliseen tyyliisi?

Meidän kiskomme ovat UFS-yhteensopivia

Kaikki valikoimassamme olevat bleidien kiskot ovat UFS-yhteensopivia. USF-kiskot sopivat kaikkiin UFS-luistimiin, brändistä ja koosta riippumatta. Tämä tekee rikkoutuneiden, tai loppuun kuluneiden kiskojen vaihtamisesta helppoa - ja olet pian valmis jatkamaan temppujen tekemistä.

Meidän mielestämme UFS-kiskot ovat yksi parhaista asioista, joka on tapahtunut custom bleideille, sillä tämä standardi mahdollistaa kiskojen valinnan kokonaan toiselta valmistajalta, kuin vaikkapa kenkäosan valmistajalta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot